Lashes & Beauty By N. Frøslev


Leder du efter et sted, hvor du kan forkæle dine bryn og vipper med nogle lækre behandlinger? Så er Lashes & Beauty By N. Frøslev bestemt en salon, du bør besøge.

På Jægersgårdsgade 4 tæt på Bruuns Galleri lige i hjertet af Aarhus, finder du den hyggelige salon Lashes & Beauty by N. Frøslev. I de hyggeligt indrettede lokaler står ejeren Nadja Frøslev Mortensen klar til at forkæle dig med et udvalg af forskellige behandlinger til dine vipper og bryn. Nadja Frøslev Mortensen er uddannet makeupartist, stylist og vippetekniker. Med hendes passion for skønhedsverdenen og faglige viden, kan du under behandlingen koble helt fra.

Salonen specialiserer sig i forskellige behandlinger af vipper og bryn. Særligt påsætning af eyelash extensions er populært blandt mange! Hvem har ikke lyst til at vågne op om morgenen med smukke lange vipper og ny farvede øjenbryn? Med et sæt eyelash extensions eller lash lift og en farvning af dine øjenbryn, tager det nemlig ingen tid at gøre sig klar om morgenen.

 Du kan vælge mellem forskellige behandlinger hos Lashes & Beauty By N. Frøslev.

  • Få farvet dine vipper og bryn. Farverne bliver selvfølgelig tilpasset dit ansigt.
  • Forkæl dig selv med et lash lift, hvor dine naturlige vipper bliver bukket. Denne behandling kan holde op til fem uger.
  • Få påsat et sæt eyelash extensions. Længde og fylde af vipperne tilpasses dine ønsker, og hvordan dine naturlige vipper er, så resultatet bliver flot og naturligt.

Dette er blot et udpluk af de behandlinger, som salonen tilbyder. Uanset hvilken behandling du er interesseret i, sørger Nadja Frøslev Mortensen for, at din behandling foregår i en tryg atmosfære. For den ultimative forkælelse kan du som ekstra tilkøbe en afslappende hovedbundsmassage.

Synes du dine vipper eller bryn trænger til en kærlig hånd, og har du lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra i en ellers travl hverdag? Så er den lille salon Lashes & Beauty By N. Frøslev i Aarhus bestemt et besøg værd!
Adresse

Jægergårdsgade 4 st, 5000 Aarhus C


Kontakt info

Tlf.: 23 71 49 48
E-mail: kontakt@lashesbeauty.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09:00 – 17:00
Onsdag: 11:00 – 19:00
Torsdag: 11:00 – 19:00
Fredag: 09:00 – 17:00
Lørdag: 09:00 – 14:00
Søndag: Lukket


Website

Lashes & Beauty By N. Frøslev's website