Landcafé


I Aarhus findes der mange hyggelige caféer, og derfor kan det være svært at vælge, hvilken café, man gerne vil besøge. Hvis du vægter økologi, god mad og lokale råvarer højt, så er Landcafé netop stedet for dig. Landcafé i Aarhus er placeret på adressen Studsgade 6B. Denne placering er i hjertet af smilets by, hvilket gør det fordelagtigt for dig, som gerne vil besøge en café som er centralt placeret.

Caféen vægter både økologi og lokale råvarer højt, og caféen er sågar 60-90% økologi. Hvis du er vild med økologi, kan du derfor med fordel besøge denne frisør. Her får du friskbagt brød, syltede rødløg, røget mayonnaise, sprød salat og oksekød fra Himmerland. Denne økologiske og lokale spiseoplevelse gør, at maden er af yderst god kvalitet. Derfor er caféen helt sikkert noget, som du bør besøge, hvis du ønsker en formidabel spiseoplevelse.

Caféen beskriver sig selv som værende en hyggelig café i hjertet af Aarhus med fokus på økologi og bæredygtighed, og hvis dette er noget, som du ønsker at opleve, så besøg caféen i Studsgade.

Ønsker du at følge med på deres Instagram, hvor du kan se lækre billeder af maden fra caféen, finder du dette her. Profilen bliver jævnligt opdateret med nye og lækre billeder, så hop ind og følg med, hvis du gerne vil holde dig opdateret.

Tag dine studiekammerater under armen, hvis I ønsker at besøge en hyggelig café med lækkert og økologisk mad. Hvad end I ønsker noget godt at drikke, en lækker frokost eller et sted at spise aftensmad, så finder du dette hos Landcafé. Derudover er det også muligt at få en lækker brunch her i caféen. Vælg mellem et godt udvalg af forskellige brunch, hvad end du ønsker en klassisk brunch, en vegetarisk brunch eller blot en mindre morgenmad. Til frokost finder du et lækkert udvalg af salater, sandwiches, smørrebrød, burgere og desserter. Aftensmaden indeholder desuden også et lækkert udvalg af landcaféens tallerkener, du kan eksempelvis få en pariserbøf, tærte og meget andet.

Priserne i caféen er meget lig almindelige cafépriser, hvilket vil sige, at det ikke ligefrem er det mest SU venlige. Dog er maden i caféen af økologiske og lokale råvarer, hvilket gør, at kvaliteten er i top, og derfor stemmer prisen overens med kvaliteten. Så hvis du gerne vil have en god caféoplevelse med mad af højeste kvalitet, så er det helt sikkert værd at besøge caféen, selvom priserne måske er lidt over budgettet for en studerende.


Har du brug for noget at drikke og nogle lækre småtterier, så finder du også dette hos caféen. Vælg blandt andet mellem et skakbræt, saltmandler eller sprødt brød med dip.

Tag vennerne eller veninder under armen og besøg Landcafé til et lækkert og økologisk måltid mad i hjertet af Aarhus.
Adresse

Studsgade 6B
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 53 89 98 98
Email: mail@landcafe.dk


Åbningstider

Mandag - lørdag: 10.00 - 21.00
Søndag: 10.00 - 15.00


Website

http://landcafe.dk/