La Plage Deux


La Plage Deux er en blanding af en champagne- og cocktailbar med beliggenhed i det skønne Aarhus. La Plage Deux skal hverken ses om et snobbet eller prætentiøst sted, hvilket de udadtil prøver at vise. Det gør de ved at skabe en hyggelig stemning i baren. Stedet skal ses som en bar, hvor I kan komme og få et glas champagne og lidt snacks inden byturen eller et restaurantbesøg. Efter I har været på restaurantbesøg, kan I komme tilbage på La Plage Deux for at få en lækker cocktail.

Den gode og hyggelige stemning

Indretningen hos La Plage Deux er yderst hyggelig og har mange brunlige nuancer. På flere vægge kan man se selve murstenene, hvilket skaber en enormt hyggelig stemning og et råt udtryk. Selvom de mørke farver er med til at afdæmpe atmosfæren, kommer der det helt rette lysindfald fra deres store vinduer, hvor folk også kan sidde. Bartenderne er utrolig smilende og serviceminded, og så har de øje for de helt små detaljer, der gør kundeoplevelsen endnu bedre.  Alt i alt er der altid en positiv og afslappet stemning hos La Plage Deux.

Cocktails og champagne

Hos La Plage Deux har de ikke et fast champagne og vinkort, da de sammen med sine kunder gerne vil sammensætte noget lækkert. De har altid flere forskellige slags vine i baren, hvor du kan nyde et enkelt glas eller to sammen med forskellige snacks.
Udover vine serverer de også cocktails, hvor du bl.a. kan vælge imellem Daiquiris, Martini osv. Kender du en cocktail, som du ikke kan finde på deres menukort, er de åbne for at lave den til dig alligevel, hvis de har ingredienserne til den. Cocktails priserne ligger fra 60,- og opefter alt efter, hvad du ønsker.
Ved siden af din cocktail eller vin kan du bestille snacks, som de løbende skifter fra dag til dag. De har dog altid oliven, ost, mandler og chacuterie. Herudover kan du også få østers, som de får hjem flere gange om ugen.  

Tag på La Plage Deux, hvis du vil nyde et enkelt glas vin eller en cocktail i hyggelige rammer, inden du skal videre til det næste sted. 
Adresse

Strandvejen 2-4
8000 Aarhus C.


Kontakt info

Tlf.: 3112 6678
Mail: laplage@outlook.com


Åbningstider

Onsdag - lørdag: 15.00 - 24.00


Website

La Plage Deux's website