LAVA Café & Restaurant

LAVA Café & Restaurant


En af de første franske caféer i Århus, som Jan Rode stod bag, var Cafe Casablanca. Herefter fulgte flere caféer successen og nu er den gamle Cafe Svej blevet til LAVA Restaurant og Cafe efter en ombygning i 2014.

På trods af ombygningen er den gamle stil blevet bevaret, så den franske atmosfære er bibeholdt sammen med det danske menukort.

Restauranten udstråler en åbenhed med det store vinduesparti lige ud til åen, samt det åbne køkken, så du kan følge med i aktiviteterne og forberedelserne af hver enkelt anretning.

Hver sæson kommer der nye råvarer og her følger Restaurant LAVA med og skifter tilsvarende menuerne ud sæson for sæson. Uanset om du har lyst til den helt store 3-retters menu eller du bare har lyst til en lille brunch eller noget andet godt til ganen, så kan du få det hos LAVA.

Som åen der strømmer forbi vinduespartiet, strømmer stamgæsterne også til stedet gang på gang. Du skal være heldig for at finde en ledig plads ved udeserveringen når solen danser henover Restaurant LAVA om sommeren.

I et stille kapløb om århusianernes gunst glider Restaurant Lava ind i hjertet sammen med Århus å og danner en brusende symfoni af følelser der får dig til at længes efter at komme tilbage.

Om du er forretningsmanden der rejser meget og elsker de franske cafeer eller du er en ung studerende der holder sig til de danske himmelstrøg, så vil du føle dig hjemme i denne harmonisk sammensatte dansk/franske restaurant, med udsigt over åen.

Her behøver du ikke drømme dig væk, da du allerede er dér, hvor drømmene opstår.

De udsøgte vine, der er udvalgt af kyndige vinkendere, og passer perfekt til de velanrettede menuer fra oksefilet til ostebræt og jordbærdesserter.

Du mødes altid med en åbenhed og et smil fra det venlige personale.

Er du en early bird kan du nyde din brunch fra kl. 9.00 i restauranten. Du kan selv vælge fra en stor buffet af friske frugter og lækkert brød.

Her kan du i ro og mag sidde og se livet passere forbi det store vinduesparti, mens du læser dagens avis og nyder en kop macchiato eller iskaffe.

Du kan nemt og enkelt bestille bord hos Lava - tryk blot på billedet!

Hvis du bliver hængende i byen efter restaurantbesøget kan du prøve nogle af de cocktails og drinks de har i baren.
Du kan se mere ved at klikke her.


Studenterrabatter

10% til studerende på regningen. Dog ikke på eksisterende tilbud.
Adresse

Åboulevarden 22
8000 Aarhus C


Kontakt info

Tlf: 25 53 30 31
Email: kontakt@lavaaarhus.dk


Åbningstider

Mandag - Onsdag: 09.00 — 22.00
Torsdag: 09.00 — 01.00
Fredag: 09.00 — 03.00
Lørdag: 10.00 — 03.00
Søndag: 10.00 — 22.00


Website

Lava RestaurantLAVA Café & Restaurant
LAVA Café & Restaurant
LAVA Café & Restaurant
LAVA Café & Restaurant