LAVA Bar

LAVA Bar


Midt i Århus, lige ved åen, ligger byens hotteste restaurant og bar. Som en sprudlende vulkan, der er i udbrud hver eneste dag, strømmer livemusik og varm atmosfære ud ad døren. Hvis du går forbi er der stor sandsynlighed for at blive overvældet af den flydende masse af glade og festende mennesker i aftentimerne.

Som opdagelsesrejsende i det århusianske byliv er det her du vil blive rig på oplevelser. Det er her folk har hængt ud siden cafeen i 1999 hed Cafe Svej. Hvis du sidder udenfor kan du nyde en god kop barista kaffe, mens du beskuer Århus å, der glider roligt forbi i typisk tilbagelænet århusiansk stil.

I et stille kapløb om århusianernes gunst glider Café Lava ind i hjertet sammen med Århus å og danner en brusende symfoni af følelser der får dig til at længes efter at komme tilbage.

Om du er forretningsmanden der rejser meget og elsker de franske cafeer eller du er en ung studerende der holder sig til de danske himmelstrøg, så vil du føle dig hjemme i denne harmonisk sammensatte dansk/franske restaurant, med udsigt over åen.

Her behøver du ikke drømme dig væk, da du allerede er dér, hvor drømmene opstår.

Den brede palette af farvestrålende drinks og cocktails vil få dig til at tro at du er for enden af regnbuen, hvor guldet er gemt.

I baren kan du få fyldt dit ølglas med de royale dråber fra det lokale bryggeri, eller den aktuelle specialøl alt efter hvad du foretrækker.

Du mødes altid med en åbenhed og et smil fra det venlige personale.

Du kan nemt og enkelt bestille bord hos Lava - tryk blot på billedet!


Studenterrabatter

Skal du have en festlig aften sammen med dine studiekammerater, eller invitere kæresten en aften i byen, så køb 2 cocktails til halv pris. Så er det også muligt at smage på en større del af sortimentet i baren.


Hvis du blot vil besøge restauranten, kan du læse mere om den ved at klikke her.




Adresse

Åboulevarden 22
8000 Aarhus C


Kontakt info

Tlf: 2553 3031
Email: kontakt@lavaaarhus.dk


Åbningstider

Mandag - Onsdag: 09.00 — 22.00
Torsdag: 09.00 — 01.00
Fredag: 09.00 — 03.00
Lørdag: 10.00 — 03.00
Søndag: 10.00 — 22.00


Website

Lava Århus



LAVA Bar
LAVA Bar
LAVA Bar
LAVA Bar