LA Tequila Bar - Aarhus


Er du vild med fest og farver? Så besøg LA Tequila bar i Aarhus! Baren er indrettet efter et Los Angeles ferieresort og du kan se en bambus-flettet bar, surfboards, speedbåde og sand på gulvet i den bagerste bar. Derfor er stedet et besøg værd og anderledes fra andre steder at gå i byen i Aarhus. Du finder LA Tequila Bar placeret på adressen Skolegade 33-35.

Musikstilen varierer fra svedige dansehits til danske klassikere, men LA Bar spiller altid musik, så dansegulvet er fyldt. Med et besøg hos LA Bar er du garanteret en god bytur i selskab med dine venner. LA Bar er altid velbesøgt og meget populær blandt unge i det Aarhusianske byliv.

På drinkskortet har LA Bar et stort udvalg af både cocktails, udenlandske øl, velskænket fadøl og shots. I ægte West-coast-stil, serverer de i baren både husets tequila, luksus tequila, og premium tequila og et must-have når du besøger baren, er at afprøve nogle af deres mange tequila shots. LA Bar fører de mest populære spiritus flasker, og du kan altid spørge bartenderne, om de kan lave din specielle yndlingsdrink. Personalet er altid smilende, og de vil gøre sit bedste, for at give dig den bedste service.

Ønsker du lidt ekstra til din bytur, tilbyder L.A. Tequila bar en skattejagt, der vil gøre din aften endnu mere interessant. For 149,- får du et skrabekort, der indeholder 8 drinks, hvilket er med til at starte din bytur med den rigtige stemning. Er du til spontanitet og kan du lide at afprøve nye drinks, er skattejagten derfor en god - og billig -  måde at få gang i aftenen.

Skal du holde fest?

Der er tit tema-fester eller VIP arrangementer på LA Bar, så hvis du vil feste et hyggeligt og fedt sted i hjertet af Aarhus, så er LA Bar ikke til at komme udenom.

Skal du holde en stor fest med studiet, eller mangler I bare en god fredagsbar, tilbyder LA Bar særaftaler til studerende. Er du til festlig musik, god atmosfære, nye bekendtskaber og premium tequila? Eller er du typen der ikke kan få nok af ferie, og foretrækker beach-party hele året? Så er LA Bar helt sikkert et besøg værd. Kom forbi næste gang du er i byen, og benyt dig af nogle af husets til tider vilde tilbud. Få for eksempel dobbelt op på alle drinks torsdag, og dobbelt op fredag og lørdag før kl 24.00. Du vil få en bytur, der får dig til at længtes efter flere.
Adresse

Skolegade 33-35
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 31 73 73 45
Email: aarhus@latequilabar.dk


Åbningstider

Torsdag: 20.00 - 02.00
Fredag: 20.00 - 05.00
Lørdag: 20.00 - 05.00


Website

www.latequilabar.dk