Kupé

Kupé


Hvis du søger den helt perfekte house- og lounge club, er Kupé i Århus lige stedet for dig. Klubben har eksisteret siden i 2003, hvor de siden etableringen har været kendt som en af Danmarks førende nstklubber. Natklubben ligger i forlængelse af den anden populære natklub, Train, som også er en af de førende i Århus natteliv. Aldersgrænse på Kupé er 21 år.

Med fokus på god musik, glade mennesker og en festeliv stemning, sørger Kupé altid for at du får en fantastisk aften. Dette kan selvfølgelig ikke lade sig gøre uden lækre drinks, som klubbens bartendere med et smil og et glimt i øjet med glæde servere for dig. Du kan både få lækre cocktails, boblende champagne, iskold øl og søde softdrinks, så du vælger bare din yndlingsdrink og den bliver den bedste du har smagt.

Clubbing by desire

Eksklusiv nightclubbing fredag og lørdag Kupé er førende hvad angår fest, kvalitet og service. De eksklusive omgivelser og den høje service skaber de perfekte rammer for en uforglemmelig nat i byen. Du får altid en god aften på Kupé og du kommer helt sikkert igen næste weekend.

Music by faith

Musikken er i højsæde hos Kupé, så musikbookerne sammensætter det perfekte soundtrack til lokalerne og stemningen. Nogle af de bedste danske og internationale DJ's serverer kvalitetsmusik i genrerne House, R'n'B og mainstream med kant. Udbuddet af drikkevarer, hvad enten man foretrækker en cocktail eller en flaske champagne, vil som altid være udsøgt i baren og ved bordservering.

Så hvis du er vild med et lækkert sted med gode drinks og et stort dansegulv, hvor du kan bevæge hofterne og ryste numsen, samt bevæge dine fødder så meget at de bliver ømme flere dage efter, så er Kupé lige stedet for dig. Skynd dig at kigge forbi allerede i weekenden, så er du garanteret en fantastisk bytur.
Adresse

Europaplads 10
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 13 47 22


E-mail: emil@kupe.dk


 


 


Åbningstider

Fredag - lørdag: 23.00 - 05.00


Website

Kupé 's websiteKupé
Kupé