Kørkort


Kørkort er din køreskole, når du skal tage kørekort i Århus. De ligger centralt i Århus C på Silkeborgvej og tilbyder god service og trygge rammer. Her får du mere end bare et kørekort – du får en oplevelse der varer hele livet. Skal du til at tage kørekort i hjertet af Århus, så bør du prøve Kørkort køreskole.  De har fokus på dine behov, således du gennem hurtige fremskridt undgår unødige ekstra timer. Hos Kørkort er det dig sol eleven der er i fokus, så du får en god oplevelse bag rettet.

God vejledning

Ved du ikke om du skal på lynhold/lynkursus, eller på et almindelig hold? Bare rolig! Her får du god vejledning og kyndig rådgivning, så i sammen kan finde ud af hvad der er bedst for dig. Der skal jo også være styr på papirerne, så du kan få dine prøver til tiden, og det skal Kørkort nok hjælpe dig med. De følger en nøje planlagt lektionsplan, så alle kan komme til at køre til tiden.

Masser af engagement

Det kræver en god kørelærer, når man skal tage kørekort. På Kørkort køreskole bestræber de sig på undervisning af den bedste skuffe, så du kan føle dig sikker på vejene. Her har kørelærerene mange års erfaring, og er meget engagerede i at du får den bedst mulige læring og oplevelse. Som elev bliver du undervist i alt der er værd at vide inden du selv skal bag rettet.

De er først tilfredse når du er tilfreds.
Adresse

Silkeborgvej 62
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 23 36 00 70


E-mail: mail@koerkort.dk


Åbningstider

09.00 - 17.00


Website

Kørkort's website