Køreskolen 5 Gear

Køreskolen 5 Gear


Køreskolen 5 Gear er en byens bedste køreskoler, hvis man går ud fra de mange positive tilbagemeldinger fra tidligere elever! Michael Lund er ejeren af køreskolen, og det er ham og hans dygtige kollegaer der vil give dig den fornødne undervisning, så du kan bestå dine prøver første gang.

Michael lægger stor vægt på, at undervisningen er spændende, og at du som elev, altid har lyst til at møde op til dine timer. Blandt sine elever er Michael kendt for sit gode humør, positive indstilling og sin tålmodighed, så du er altid i trygge hænder og omgivelser - selvom du måske er en smule nervøs, som mange er når de skal bag rattet første gang.

Køreskolen 5 Gear er kendte for den gode atmosfære både i skolevogn og teorilokale, og de vægter tilliden mellem kørelærer og elev utroligt højt.

Teoritimer vil foregå mandag til torsdag fra kl 17:00 - 21:00 så du kan selv planlægge dit forløb, så det passer dig bedst muligt. Dine køretimer bliver aftalt individuelt, og du kan dermed planlægge dine timer, så de passer dig bedst muligt. Dine køretimer vil altid starte fra DGI Huset, hvorefter din kørelærer vil guide dig igennem dagens timer.
Bliv godt kørende med et kørekort fra Køreskolen 5 Gear!

Du kan også denne dig et indtryk af køreskolen ved at se denne korte film:

 
Adresse

Tordenskjoldsgade 34
8200 Århus C


Kontakt info

Telefon: 28873718
E-mail: femgear@me.com


Åbningstider

Hverdage 10-19


Website

Køreskolen 5 Gear's websiteKøreskolen 5 Gear
Køreskolen 5 Gear
Køreskolen 5 Gear