Køreskole Køreglæde


Spørger du Køreskole Køreglæde, så skal det være en stor glæde at erhverve sig sit nye kørekort. Hvis du ønsker et kørekort-forløb med højt humør hele vejen, så skal du vælge Køreskole Køreglæde.
Navnet taler sit eget tydelige sprog. Kørelærer Kaj Grunert lægger stor vægt på glæden ved at køre bil. Det skal være en fest. Han er af den opfattelse, at det er nemmere at tillære sig viden, når man er glad og tilfreds. Af samme grund fyrer han gerne en dårlig joke af pr. køretime.

Når du har bestået teori-delen, modtager du altid en ekstra gratis køretime i egen eller Kajs bil.
Du er sikret kvalitetsundervisning under hele køreuddannelsen.
Køretimerne foregår på tomandshånd i Kajs skolevogn.
Køreskolens priskoncept er enkelt, af lave priser og af høj kvalitet.

Du kan tage kørekortet i både Århus og Skødstrup med kørelærer Kaj Grunert. Teoriundervisningen foregår i enten Århus C eller Skødstrup, mens køretimerne kun er i Århus. Kaj taler både dansk, tysk og engelsk, så det burde være muligt at kommunikere på et sprog I har til fælles.

Kaj Grunert fokuserer i sin undervisning på glæden ved at køre bil. Der er både plads til dyb seriøsitet og masser af humor i Kaj Grunerts undervisning. Du er garanteret en kvalitets køreskole, hvor du er i centrum, og udgangspunktet er dig. Du er med andre ord i trygge hænder.

Kaj Grunerts tidligere elever har været mere end tilfredse med hans undervisning:
”Det har været rigtig fedt at tage kørekort med Kaj som kørelærer. Han er rigtig dygtig til at lære fra sig, og har derudover en genial humor som jeg kommer til at savne. Man føler sig sikkert i bilen, når man kører med ham. Jeg vil helt klart anbefale Den Glade Kørelærer til alle.”
Adresse

Søndre Ringgade 2, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 50 65 06 50
E-mail: info@koreglade.dk


Website

Køreskole Køreglæde's website