Kørelærer Gruppen

Kørelærer Gruppen


Hos Kørelærer Gruppen tager du ikke blot kørekort – du lærer at køre bil! Sådan lyder mottoet hos en af Aarhus’ mest erfarne køreskoler. Her finder du 11 samvittighedsfulde kørelærere, der alle ønsker at gøre dig til en sikker og dygtig bilist, samt ikke mindst at du består teori- og køreprøven, i første forsøg. Samlet har Kørelærer Gruppen over 125 års erfaring i branchen og er kendt som en af de mest seriøse køreskoler i Aarhus, hvor 92 % af kunderne kommer på anbefaling.

Kørelærer Gruppen står selv for al undervisning i såvel teori som på manøvrebane og køreteknisk anlæg. Teoriundervisningen og evaluerende prøver bygger på køreskolens egne programmer og undervisningen foretages altid personligt af en kørelærer, da pc-undervisning, alene – som desværre praktiseres hos flere køreskoler – iflg. Rigspolitiet er forbudt! Du har altid samme kørelærer og skolevogn og undervisningen tilrettelægges, primært, så du ikke får fravær fra skole eller arbejde.

Som kommende elev hos Kørelærer Gruppen kan du være sikker på, at undervisningen er af højeste kvalitet og følger lovgivningen 100 %. De er medlemmer af Dansk Kørelærer Union og godkendte af Rigspolitiet som kørelærere i Danmark.

Du er meget velkommen til at overvære en undervisningsaften, helt gratis, inden du beslutter dig for at starte.
Send blot en mail eller ring 8619 4888.


Du kan få lidt inspiration til dit kommende forløb, ved at se nedenstående video fra Køreteknisk Anlæg i Viborg:

Studenterguiden.dk har kun hørt godt omkring Kørelærer Gruppen, deres priser er mere end rimelige, og du kan være sikker på ikke at blive snydt. Derfor kan varmt vi anbefale dig, at tage dit kørekort her!

Book dit forløb online allerede nu - der er rift om pladserne hos Kørelærer Gruppen
Adresse

Vesterbrogade 31, 8000 Århus C
Ndr. Strandvej 156, 8240 Risskov


Kontakt info

Telefon: 8619 4888
E-mail: mail@wheels4u.dk


Website

Kørelærer Gruppen's websiteKørelærer Gruppen