Kørekort Aarhus


Er Kørekort Aarhus noget for dig?

Du har sikkert hørt historien før: Du tilbydes kørekort til en forbløffende lav pris, problemet er så bare at du måske ikke er så tryg på vejene, det der med koblingspunktet driller ekstra meget eller der var en motorsagskyndig der ikke mente du skulle have kørekort helt endnu - i tilfælde som disse kan du ende med at skulle betale meget mere for dit kørekort end du forventede og håbede på.

Med Kørekort Aarhus bliver du fri for bekymringer i forhold til ekstra omkostninger, hvis du har brug for flere timer. Som den eneste køreskole i Aarhus tilbyder kørekort Aarhus nemlig en fast pris, uanset hvor mange timer du skal have! Dette giver dig en tryghed i, at du i ro og mag kan tage kørekortet, uden du skal føle dig presset af økonomiske årsager i forhold til antal af køretimer.

Hos Kørekort Aarhus er der ugentlig holdstart, og hvis du følger den interaktive teoriundervisning kan du være klar til teoriprøven efter bare 2 - 3 ugers undervisning!

At tage kørekort hos Kørekort Aarhus betyder ligeledes at du tager kørekort på en køreskole med positive og stabile rammer, hvor der tages højde for dine behov og det niveau du lægger på.

At tage kørekort skal være en sjov og tryg oplevelse, den får du hos Kørekort Aarhus!


Lovpligtig pakke til kørekort 8400 inkl. frie køretimer
Med i deres pris er:
Ubegrænset teori
4x45 min på manøvrebane
16 lektioner kørsel på vej
4x45 min på køreteknisk (glatbane)

Benytter du dig af deres introtilbud får du desuden:
frit forbrug af køretimer

Ikke inklusiv:
leje af skolevogn til køreprøve 500 kr
Prøvegebyr til Staten 600 kr
Lægeerklæring ca. 400 kr
Førstehjælpskursus 550 kr
Adresse

Østergade 38,1.
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 27622000


E-mail: ms@korekortaarhus.dk


Website

Kørekort Aarhus's website