Køkkenfabrikken


Har du lyst til at prøve noget anderledes og specielt med? Så skal du helt sikkert lægge vejen forbi et streetfood marked. Fænomenet har gennem de seneste år haft sin indtræden på det danske madmarked, og er blevet ret populært, hvilket er helt forståeligt! På street food markeder finder du nemlig mad fra alle verdenshjørner. Hvis du ønsker at besøge et spændende streetfood marked, så skal du helt sikkert lægge vejen forbi Køkkenfabrikken i Aalborg, der er beliggende på Skudehavnen i Vestbyen, nærmere på adressen Skudehavnsvej 35-37.  

Køkkenfabrikken er Aalborgs første permanente streetfood marked. På Køkkenfabrikken er gastronomiske oplevelser og lokale råvarer i højsædet, så du kan være helt sikker på, at din madoplevelse vil være god, da maden er af høj kvalitet.   

På Køkkenfabrikken er der samlet 16 forskellige køkkener, som alle laver autentisk mad med inspiration fra hele verdenen. Du finder altså en masse forskellig mad, og du vil ikke gå forgæves. Der vil nemlig helt sikkert være noget, der vil få dit mundvand til at løbe! Derudover kan du til din mad få en masse forskellig drikkelse fra en af de forskellige barer, som laver alt fra kolde til varme drikke.  

Dog er maden ikke den eneste gode grund til at besøge Køkkenfabrikken. Selve stedet er nemlig en oase, hvor kvalitet og hygge sætter rammerne for en god madoplevelse. Stemningen er altså helt speciel og superhyggelig. Aalborg Street Food Køkkenfabrikken er altså et sted, der er oplagt at besøge med både venner, familie og kollegaer. Og god stemning og god mad, siger man da ikke nej tak til!   

Fra tid til anden vil der også være andre oplevelser at komme efter, end blot madoplevelsen. Udover madhallen vil der nemlig være en eventhal, hvor der vil blive afholdt koncerter, foredrag, comedy og mange andre spændende arrangementer. Også en arkadehal med arkademaskiner er at finde på Køkkenfabrikken til de unge, der interesserer sig herfor. Der vil også være et loungeområde med fokus på brætspil, hvor du kan mødes med familie og venner. 

Vil du gerne sidde udenfor og nyde det dejlige danske sommervejr, så er der også mulighed for det, og så er det ovenikøbet med udsigt over havnen og med udendørs bar, så der ikke er langt til drikkelsen. Whats not to like?  

Alle er altså velkomne på det folkelige Køkkenfabrikken, og der vil være noget for enhver!  

På deres Facebook får Køkkenfabrikken 4,2 stjerner ud af 5 mulige, hvilket vidner om den fremragende oplevelse det helt sikkert vil være at besøge stedet. Det er således bare om at tage dine venner, din familie eller dine kollegaer under armen og komme afsted, så I kan berige jer selv med endnu en fed oplevelse!  
Adresse

Skudehavnsvej 35-37
9000 Aalborg


Kontakt info

E-mail: event@aalborg-streetfood.dk  


Åbningstider

Alle dage: 11.30 - luk (kan variere)


Website

Køkkenfabrikken's website