Klippestuen

Klippestuen


Leder du efter en professionel frisørsalon i Åbyhøj, skal du læse med her!

Salonen Klippestuen ligger i Åbyhøj på den populære butiksgade på Silkeborgvej.

Salonen ligger i unikke lokaler, og disse er med til at skabe en hyggelig og tryg atmosfære for kunden, der straks føler sig godt tilpas i den tidligere patriciavilla under stukloftets højder. Salonen er endvidere indrettet i venlige afdæmpede farver, der giver kunden en god fornemmelse i kroppen. Endelig er salonen er indrettet, så der er én stol, én kunde med ét betjeningspanel og frisør. – Således får kunden en oplevelse af at sidde i en privat salon, hvor den enkelte kunde kommer i centrum. - Kunden kan slappe af, mens der bliver puslet omkring ham/hende, og kan imens nyde en kop kaffe eller et glas vin.

Salonens dygtige frisører sørger alle for at holde sig opdaterede, så de altid har viden om de nyeste trends indenfor farvning og klippeteknikker. – Således er de ofte på kurser i både ind- og udland og følger med i tidens trends.

I 2011 blev salonen renoveret med en ny wellness vaskeafdeling, hvor du kan nyde behandlingen i en massagestol, mens du får vasket dit hår. – Samtidig er der blevet afskærmet til resten af salonen, så du trygt kan læne dig tilbage i sædet og nyde et tiltrængt pusterum fra en travl hverdag.

Endelig er der i salonen et stort udvalg af kompetente hårprodukter til salg, og naturligvis vil personalet i butikken være klar til at rådgive dig om, hvilke produkter passer til dine behov.
Adresse

Silkeborgvej 236
8230 Åbyhøj


Kontakt info

Telefon: 86 15 87 85 eller 86 15 84 60


E-mail: klippestuen@stofanet.dk


Åbningstider

Mandag: 08.00 - 12.00
Tirsdag - torsdag: 08.00 - 17.30
Fredag: 08.00 - 18.00
Lørdag: 08.00 - 13.00


Website

Klippestuen's website