Kjærs Kaffebar


Kjærs Kaffebar er en yderst hyggelig og lille to-go kaffebar som ligger centralt placeret i Aarhus. Denne lille café finder du beliggende lige overfor Rutebilstationen, og det er derfor nemt at komme til, især hvis du er med offentligt transport. Hvis du har lyst til noget lækkert at tage med to go, hvad end du skal hjem, ud og mødes med studiegruppen eller videre ud på din rejse, så kan du netop finde noget til turen her. Kjærs Kaffebar er beliggende på adressen Sønder Allé 29 i kælderen, så mere centralt finder du næsten ikke en kaffebar i Århus. Du behøver selvfølgelig heller ikke at tage din kaffe med videre, hvis du har tid kan du sagtens vælge blot at sidde og nyde kaffen i deres lille hyggelige café.

Hvis du har lyst til at få noget lækkert kaffe, økologisk te, varm kakao eller nogle kolde drikkevarer. Har du måske en lille sult, så kan du blandt andet få noget forskelligt brød, skyr med mysli, kager og frisklavede sandwiches. Der er derfor et godt udvalg af ting, som du kan få med to-go. Hvis du er til hjemmebag, er du kommet til det rigtige sted. Her er alt deres brød og kager frisklavet, det vil sige at de er hjemmebagte og lavet fra bunden på stedet.

På menuen finder du et stort udvalg af varme drikke, som består af blandt andet espresso, filterkaffe, varm kakao eller økologisk the. Har du i stedet lyst til noget koldt, serverer de også iced latte, som du særligt kan nyde godt af i de varme måneder. Hvis du er lidt sulten, kan du blandt andet vælge at bestille en kernebolle, et paleo brød eller en sandwich. Er det den søde tand der mangler lidt, så kan du med fordel prøve deres cookies, gulerodskage, citronmåne, islagkage eller måske et stykke cheesecake. Derudover er sortimentet ofte skiftende, så det er nemmere at komme ned i caféen og tjekke deres lækre udvalg ud.

Inspirationen til kaffebaren kommer fra Berlin. Her er det nemlig hygge og afslapning, som er i fokus, hvilket er det samme Kjærs Kaffebar fokuserer på. De ønsker, at deres kunder får en oplevelse af et enkeltstående koncept med hjerte og passion, og ikke blot er et lille “led” i en kommerciel kæde. Dette understøttes blandt andet i deres fokus på hygge samt hjemmebag, så man føler sig mere hjemme, og man kan virkelig mærke, at der er hjerte i stedet. Derudover er indretningen bestående af møbler og andre sager som hovedsageligt stammer fra loppemarkeder og genbrug, hvis giver stedet en hvis charme og stemning.

Er du til hjemmebagt brød, en god kop kaffe på en hyggelig kaffebar, hvor du enten kan vælge at sidde at nyde kaffe i caféen eller at tage den med videre på din vej, så er Kjærs Kaffebar lige noget for dig. Hvis du ønsker at vide mere caféen, så læs mere på deres hjemmeside. Hvis du tjekker deres Instagram ud, har du mulighed for at se billeder fra caféen, hvor du blandt kan se fine billeder af deres kaffe, kager og meget mere. Tjek den ud i dag, hvis du har lyst til at finde et nyt sted i Aarhus, hvor du kan nyde en god kaffe og lidt hjemmebag.
Adresse

Sønder Allé 29, kld., 8000 Aarhus C


Kontakt info


Åbningstider

Mandag - fredag: 07.30 - 17.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: LUKKET


Website

http://kjaerskaffebar.dk/index.php