Kiropraktorerne Hviid


Har du ondt i ryggen? Hos Kiropraktorerne Hviid i Århus afhjælpes alle former for rygproblemer.
Du finder kiropraktorklinikken centralt beliggende i Århus’ centrum. Klinikken ligger skråt over for banegården, dvs. at der er rig mulighed for både busser, tog og gratis parkering inden for gåafstand.
Hos Kiropraktorerne Hviid er der særligt fokus på kvalitet i både diagnostik og behandling.
Kiropraktorerne Hviid blev kåret som årets kiropraktor i 2015, og du er derfor sikret god behandling!


Kiropraktorerne Hviid er en gammel klinik. De har en lang og stolt historie. Allerede i 1951 blev klinikken grundlagt af Henning og Aase Hviid. Dengang var de nogle af de eneste kiropraktorer i Danmark. Det var i en tid, hvor kiropraktik ikke var en anerkendt behandlingsform for kroppens lidelser i Danmark.
Deres søn, Carsten Hviid, som er den nuværende indehaver blev udannet på det engelske The Anglo-European College of Chiropractic i 1977. Da han kom hjem blev han hurtigt en del af sine forældres klinik, og det resulterede i et kompagniskab i 1980. Han overtog praksissen som eneindehaver i 1994, og er i dag stadig den ledende kiropraktor.
Alle danske kiropraktorer er i dag autoriserede, da kiropraktik i dag er en del af det offentlige behandlingssystem. Du er derfor som kunde sikret, at kiropraktorerne opfylder de uddannelsesmæssige krav. Kiropraktorerne Hviid er medlem af Dansk Kiropraktor Forening og har overenskomst med den offentlige sygesikring. I 2010 blev Klinikken udvidet til over dobbelt størrelse, og der kom her en forøgelse af behandlingskapaciteten, såvel som udvidelse og opdatering af trænings- og røntgenfaciliteter. Klinikken har i dag 3 kiropraktorer, 2 sekretærer, en fysioterapeut, en afspændingspædagog og fysiurgiske massører. Klinikken fremstår som en moderne klinik med speciale i diagnostik og ikke mindst fantastisk patienthåndtering – af samme årsag blev klinikken i 2015 kåret som årets kiropraktor.
Adresse

Banegårdspladsen 4
8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 86 18 17 00


Åbningstider

Mandag: 8.30 - 17.00
Tirsdag: 8.30 - 17.00
Onsdag: 8.30 - 13.30
Torsdag: 8.30 - 17.00
Fredag: 8.30 - 13.30


Website

Kiropraktorerne Hviid's website