Jysk Akademisk Idrætsforening


Leder du efter et sted at spille fodbold ved siden af dit studie, kan vi helt klart anbefale dig at melde dig ind i JAI (Jysk Akademisk Idrætsforening) Fodbold i Aarhus. Det er lige meget, hvilket niveau du har på fodboldbanen, da der er plads til ALLE.

Fodboldklubbens værdier

For dem er det vigtigt, at det sociale aspekt fylder meget, og derfor bliver der tit lavet arrangementer på tværs af klubbens hold. Det er med til at styrke sammenholdet og ikke mindst fællesskabet i klubben. De mener, at det er en forudsætning, at have det godt socialt med hinanden for at opnå gode sportslige resultater.
Du har som spiller også muligheden for at få stor indflydelse på klubben, da hver og én i klubben tæller lige meget. Hvis du har lyst til at melde dig ind i denne fodboldklub, skal du også sætte tid af til arrangementer i f.eks. fredagsbaren, idrætsdagen på universitetet og andre begivenheder. Her vil du skulle arbejde frivilligt, men pengene, som I tjener ind, går til klubbens medlemmer, og det er altid hyggeligt at være med.
De sætter også meget fokus på, at bestyrelsen og trænerne skal være så engageret i klubben som overhoved muligt. Kun på den måde skaber de en klub, hvor vilje, gejst og stolthed er i centrum.  

Informationer til nye spillere

Hos JAI Fodbold er du altid velkommen uanset køn, alder og niveau. I klubben har de mange hold, hvor både det sociale og sportslige fylder lige meget. Der er 4-5 hold ved herrerne og damerne, og der er derfor stor mulighed for at finde lige præcis det hold, der passer til dine ambitioner og evner på fodboldbanen. Holdene har forskellige træningstider, og dem finder du på deres hjemmeside.
Du er mere end velkommen til selv at dukke op til en af træningspassene, men du kan også bare kontakte dem, så du kan snakke med din træner på forhånd.
For at være sikker på at det er noget for dig, kan du træne med i et par ugen inden, du melder dig ind.
Har du nogle spørgsmål til klubben, kan du altid kontakte dem via mail eller tlf.

Så hvis du har lyst til at kombinere fodbold med en masse sociale arrangementer, så vil JAI Fodbold være lige noget for dig!
Adresse

Vårkjærvej 73
8260 Viby


Kontakt info

Tlf.: 6019 1074
E-mail: bestyrelsen@jai-fodbold.dk


Website

Jysk Akademisk Idrætsforening's websiteJysk Akademisk Idrætsforening