Boligret og ejendomsadministration

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København Ingen SU eller løn Erhvervskurser, Fagkurser, Supplerende adgangskurser Ingen Jurainstituttet
By København
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Erhvervskurser, Fagkurser, Supplerende adgangskurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Jurainstituttet
Boligret og ejendomsadministration

Bliv fortrolig med lejeaftaler, regulering af husleje og få et overblik over de seneste lovændringer på området.

Hvis du arbejder med udlejning af boliger, enten i en boligforening, et boligselskab eller som privat udlejer, så er det altid en god ide at kende lovgivningen til bunds i forhold til boligudlejning. Som advokatsekretær, ejendomsmægler eller sagsbehandler er det også en absolut fordel at have godt styr på de fælder der kunne findes inden for ejendomsadministration. Det er dog ikke nødvendigt at have noget kendskab til lejelovgivningen forud for tilmelding til kurset.

På kurset bliver du undervist af veluddannede advokater som har 100% styr på deres stof indenfor området. Du får som sagt skabt dig et overblik over hele boliglejeloven, hvor det blandt andet bliver forklaret og undervist om hvilke form- og indholdskrav der er i forhold til en lejeaftale. Du lærer hvem der har vedligeholdelsespligten og om det er muligt at tilpasse en kontrakt fra normen uden at fravige lovens ord.

En vigtig detalje, som ligger til grund for mange tvister er mangler ved lejemålet, som findes ved indflytning eller opstår i løbet af lejeperioden. Du lærer hvilke reaktionsmuligheder udlejer og lejer har omkring dette. Du bliver også undervist i hvilke muligheder der er for at regulere lejen af de enkelte ejendomstyper, samt særlige regler for småhuse og lignende.

Varsling af forbedringer, samt depositum, fremleje og fraflytning er også en del af de områder der bliver berørt i undervisningen. Sidst men ikke mindst bliver du undervist i Huslejenævnets og boligrettens kompetencer.

Kurset varer blot fire dage og du kan tilmelde dig her.

Hvis du gerne vil have udvidelsen i form af erhvervslejeret, så kan du tilmelde dig tillægskurset her. Udover det ovenstående får du også undervisning om afståelse og genindtrædelse, samt anvendelse af erhvervslejeloven. Erhvervslejeretskurset tager blot en enkelt dag.Jobmuligheder

Administrativ medarbejder i en boligforening, ejendomsadministration eller som privat udlejer.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Jurainstituttet dig med mere information om hvordan du bliver Boligret og ejendomsadministration