Jumbo


Er du på jagt efter sted, der serverer god kaffe? Så er du kommet til det rigtig sted. Hos Jumbo i Aarhus kan du nemlig få dette. Jumbo ligger på Mindet 4 i centrum af smilets by, og du kan her få lidt ro efter en måske hektisk dag på arbejde eller studie.

Jumbo er et oplagt sted for dig, der er på udkig efter en café, der serverer god morgenmad eller frokost. Menukortet, som du kan finde på caféens hjemmeside, er spækfyldt med lækre retter, der uden tvivl får munden til at løbe i vand. Du kan bl.a. bestille en smagfuld grød, lækker salat eller en croissant. Hos Jumbo er mulighederne mange. For at du får den bedst mulige madoplevelse hos Jumbo, er der tænkt meget over valget af råvarer. Maden, du finder på menuen, består derfor af sæsonens bedste råvarer. Råvarerne kommer derudover fra caféens lokale udbydere. Vi gør derfor også opmærksomme på, at menukortet varierer løbende, fordi køkkenchefen lægger stor vægt på, at gæsterne kan få lov til at nyde så meget fra sæsonen som overhovedet muligt. Så bliver det næsten ikke bedre. 

Jumbo har sin egen profil på Instagram, hvor du kan følge med i caféens daglige gang. Her bliver der bl.a. postet billeder af den lækre mad, som serveres i caféen. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi har at gøre med et spisested, der er utrolig Instagram-venligt. Hvis dit feed trænger til et nyt billede, så kan du i hvert fald tage et æstetisk madbillede på Jumbo. 

På caféens egen hjemmeside kan du finde informationer om kommende arrangementer i caféen. Det forholder sig nemlig således, at der engang imellem kommer musikere på caféen og spiller jazz. Hvis du synes, at sådan et arrangement lyder som noget for dig, så kan du læse mere om tilmelding og priser på caféens hjemmeside.

Er du til god kaffe og en god portion morgenmad eller frokost? Så er Jumbo helt sikkert et sted for dig. Her kan du få dit afbræk fra en hektisk uge på studiet sammen med din veninde, og her er priserne også overkommelige taget kvaliteten af kaffe og mad i betragtning.
Adresse

Mindet 4
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 53 84 98 78
E-mail: hello@jumboaarhus.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 07.30 - 17.00
Lørdag: 08.00 - 17.00
Søndag: lukket


Website

Jumbo's website