Jorton A/S


JORTON er en entreprenør-virksomhed, der fokuserer på konstruktion, opførsel, renovering, reparation af bygninger.

Succes og erfaring

JORTON har over 85 års succesrig historie og erfaring i rygsækken. Det er en stor entreprenør-virksomhed med afdelinger fordelt rundt i dejlige Danmark i både Aalborg, Aarhus, Kolding, Aabenraa, Esbjerg, Odense og Køge. JORTON blev stablet på benene i Aarhus i 1932 af arbejdsløse jord- og betonarbejdere, som kastede sig ud projektet trods de stod midt i en krisetidI det 21. århundrede er udfordringerne og opgaverne meget anderledes, men selve virksomhedens byggestem er de samme. Fokusset ligger stadig på at lav et godt stykke arbejde med godt håndværk, åbenhed, dialog og samarbejde. JORTON fungere som en landsdækkende leverandør af bygninger og anlægsløsninger, med håndværkere der er gode til det de laver.

 

Der hvor det sker

JORTON har stor succes med alverdens projekter og kæmper for at løfte opgaven uanset hvad. Om der skal opføres nye kontorbygninger, ordnes noget for den lokale boligforening eller arbejdes for private husejere, så er JORTON klar. De er up-to-date og helt fremme på beatet, når der skal løses nye opgaver. Og med flere årtiers erfaring, er det ingen sag at vurdere og udvælge lige præcis de materialer og løsninger der er perfekte til det pågældende projekt.

Værdier

Åbenhed, dialog og samarbejde. JORTON bestræber sig altid på at konkludere deres værdier i hvert en lille detalje, de har med at gøre – de gør sig umage. Denne branche har i mange år været kendt for
at vide bedre, men JORTON vil gerne belyse et projekt fra alle sider, inden der træffes afgørende beslutninger – better safe that sorry. De vil gerne finde løsningerne, og der er ikke det problem der ikke kan fikses.
Adresse

Robert Fultons Vej 16, 8200 Århus N


Kontakt info

Telefon: 8930 4500


Mail: aarhus@jorton.dk


Website

Jorton A/S's website


Jorton A/S