Johan : Karl


Johan : Karl er et unikt frisør-koncept, som du finder i hjertet af Aarhus.
Har du brug for en klipning, men det er besværligt at skulle finde tid til at tage i en salon, så er Johan Karl den perfekte løsning for dig: Johan Karl er nemlig en frisørservice på to hjul, som leverer varen direkte til døren. Uanset om du er derhjemme, på arbejde, eller på et hotelværelse, så er de klar til at tage hen til dig.


Den cyklende frisør-konceptet giver en helt unik fleksibilitet ift. tid og sted, idet servicen bliver leveret, hvor og hvornår du ønsker på den lokation, du befinder dig i.
Johan Karl har selv en 4 årig frisøruddannelse, og han sætter en stor ære i sit arbejde. Det er vigtigt for ham, at der opnås et professionelt resultat hver eneste gang, hver eneste dag.
I kan ikke mindst spare penge, hvis I er flere sammen. Samler I tre eller flere personer på samme sted, er der en fordelagtig rabatordning, man kan gøre brug af. Det er uanset, om du sidder sammen med familien, vennerne eller arbejdskollegerne.

Hos Johan Karl ved medarbejderne, at hverdagen kan være hektisk. De ved også, at tiden kan være knap. Af samme grund er denne fleksible ordning perfekt for dig, som kunne tænke dig en klipning på en ønsket lokation, så du slipper for lang vente- og transporttid. Hvis I er flere, der venter på en klipning, er der mulighed for at foretage andre gøremål, mens I venter på, at det bliver jeres tur til at sætte jer i frisørstolen. Gør I brug af Johan Karl, kan klipningen foregå hvor som helst med hvem som helst, og I behøver derfor ikke takke nej til hyggeligt samvær med eksempelvis venner eller veninder.

Uanset om byen kalder, der er fodbold i fjernsynet, eller det er venindeaften, så kommer Johan Karl direkte til dig, og sørger for din klipning.
Adresse

Fredens Torv 5, 3 8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 42 48 00 06
E-mail: kontakt@johankarl.dk


Website

Johan : Karl's website