Idrætshøjskolen i Århus

Idrætshøjskolen i Århus


Elsker du at dyrke sport og møde nye venner? – Så skal du tage på Idrætshøjskolen Aarhus (IHÅ). Med dens skønne beliggenhed i Århus finder du de bedste faciliteter. Det er en højskole, der byder på mere af det hele. Fokusset på højskolen er selvfølgelig idræt, men der er også mulighed for at udfolde dig kreativt, synge med på musikken, opleve kultur på en helt anden måde eller målrettet opnå kompetencer til din videre karriere. Kort sagt er højskolen mere end bare sport, og du vil blive overrasket over, hvor mangfoldige de egentlig er.
Fællesskabet betyder enormt meget for højskolen, og du vil opnå et sammenhold, hvor du vil få venner, minder og oplevelser, du aldrig vil glemme. Når du vælger denne højskole udvikler du også dig selv, fordi du vil lære sig selv at kende på en helt ny og fantastisk måde. Du vil blive den bedste version af dig selv både sportsligt, mentalt og som menneske.

Kurser

På højskolen kan du vælge mellem mange sportsgrene, og de tilbyder bl.a. håndbold, surfing, dans, fitness, fodbold, tennis og mange flere. Du vil lære de helt rigtige teknikker inden for den sportsgren, som du vælger, så du kan blive endnu bedre og samtidig have det sjovt.
Når du har valgt din sportsgren, skal du derefter vælge et valgfag i starten af dit ophold, hvor du undervejs har mulighed for at skifte. Du kan f.eks. vælge mellem drama, multiart, psykologi, mad og mange flere. Du skal dog være opmærksom på, at der kan ske ændringer, og derfor kan der komme nye valgfag til. Følg med på deres hjemmeside, så du kan holde dig opdateret.
Har du lyst til at være instruktør, tilbyder højskolen dig også det. Du kan bl.a. vælge mellem badmintontræner, livredder, gymnastikinstruktør, fitnessinstruktør, fodboldtræner, skiinstruktør osv.
Undervejs har du også mulighed for at komme på rejser, som typisk er tilknyttet den sportsgren, som du har valgt.

På Idrætshøjskolen Aarhus kan du selv designe dit ophold. Du skal vælge to forskellige idrætsfag, som du skal træne to gange om ugen. Det kræver ikke et specielt talent eller niveau, du skal bae have en stor interesse for din udvikling i den givende sport. Du kan altid kontakte skolen eller komme forbi for at se højskolen. Tager du toget derhen, giver de gerne et tilskud til billetten.
Når du vælger et langt højskoleophold, får du det frirum, som du har brug for inden, du skal til at starte på studier, eller hvad det end måtte være. Livet på højskolen er unik, hvor du kan prøve dine grænser af, lære mere om dig selv, leve i et fællesskab og mange andre goder. Det vil uden tvivl blive et lærerigt og sjovt kapitel i dit liv, som du sent vil glemme.
De glæder sig til at se dig!
Adresse

Vejlby Centervej 53
8240 Risskov


Kontakt info

Tlf.: 8621 3800
E-mail: ihaa@ihaarhus.dk


Website

Idrætshøjskolen i Århus's websiteIdrætshøjskolen i Århus