Idrætshøjskolen Bosei

Idrætshøjskolen Bosei


Idrætshøjskolen Bosei er en helt ny idrætshøjskole i Danmark. Her kan du bl.a. tage kurser i Karate, Judo, Taekwondo, Health & Fitness, Vand & Outdoor og Japansk. Du kan være enten nybegynder eller øvet. Der er plads til alle.

På Bosei finder du et dynamisk og internationalt miljø, hvor disciplineret træning, dannelse og frisind er i højsædet. Med Sydsjællands smukke natur som baggrund vil du på Bosei kunne finde dit fokus og opnå balance, fysisk som mentalt.

Hvorfor lige Bosei?

Bosei byder dig velkommen til en af Danmarks smukkest beliggende højskoler. Hos Idrætshøjskolen Bosei kan du lære kampsport på det højeste niveau, få undervisning i kommunikation og sprog, tage på studieture til Japan samt tusind andre ting. Mulighederne er mange, og denne højskole adskiller sig med sit fokus på kampsport fra andre højskoler i Danmark.

Lange kurser

Et langt kursus på Bosei er mere end blot et undervisningsforløb. Højskolen er et udfordrende rum, hvor man prøver nyt og bliver klogere på sig selv og andre. Her træder man ud af de vante rammer for at sparke døre åbne til alle sider, både erkendelsesmæssigt og socialt, og man møder hinanden i et frivilligt, men forpligtende fællesskab, som hver enkelt er med til at definere. På den måder får du mulighed for at udfolde dig personligt, og skabe venskaber for livet.

Et langt kursus skal give dig mulighed for at dygtiggøre dig og udvikle dine evner, men højskolen skal også være et sted, hvor man eksperimenterer, prøver nyt og bliver udfordret. Derfor har vi tilrettelagt de lange kurser på en måde, som giver mulighed for specialisering, men samtidig åbner en bred vifte af fag, hvor du kan udfordre vidt forskellige sider af dig selv.

Du tilmelder dig for det første et linjefag, som du følger hver formiddag under hele kurset. På linjefagene arbejdes der systematisk og målrettet, så du sikres et varigt udbytte. Dertil kommer en stribe tilvalgsfag, som ligger om eftermiddagen. I løbet af dit kursus kommer du til at følge i alt fire tilvalgsfag, idet et langt kursus er opdelt i fire perioder af ca. fem ugers varighed, hvor du vælger ét tilvalgsfag i hver periode. Endelig er der de valgfrie fag, som ligger om aftenen. Her kan du tilmelde dig eller lade være, alt efter dine prioriteringer. Du kan frit vælge, hvordan du sammensætter din undervisning, men det er hensigtsmæssigt at undgå faglige overlapninger mellem linjefag og tilvalgsfag. Det skal tilføjes, at der kan forekomme ændringer i højskolens fagudbud, ligesom for få tilmeldinger til et fag kan gøre det nødvendigt at aflyse det. Informationer kan du finde på Idrætsskolen Boseis hjemmeside. For yderligere spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte dem.

Idrætshøjskolen BoseiIdrætshøjskolen Bosei


Adresse

Evensølundvej 5
4720 Præstø


Kontakt info

Telefon: 55 90 90 90
E-mail: info@bosei.dk


Uddannelser

Japansk

Karate

Judo

Taekwondo

Health & Fitness

Vand & Outdoor

Koreansk


Website

Boseis hjemmesideIdrætshøjskolen Bosei
Idrætshøjskolen Bosei
Idrætshøjskolen Bosei
Idrætshøjskolen Bosei