Hypnoseterapeut Jeppe Schjøtz


Lider du af eksamensangst, generel præstationsangst eller en fobi for edderkopper, nåle, fly eller lignende kan du typisk relativt let få gjort noget ved det. Det eneste der kræves er modet på det og et kreativt værktøj gennem hypnoseterapeuten Jeppe Schjøtz.

Hypnoseterapi er en blid men effektiv behandlingsmetode som typisk i løbet af bare 1-2 sessioner kan gøre dig fri af den værste præstationsangst eller fobiske tilstand. Og det endda uden at blive udsat for det, du er bange for, i modsætning til mange andre behandlingsmetoder.

Hypnose er slet ikke så mærkeligt, som mange tror, og det handler ikke om tro, så uanset om du tror på det eller ej, kan det hjælpe. Videnskaben har for længst accepteret hypnose som et meget virksom terapeutisk redskab. Du behøver kun selv at have et ønske om ændringen.

Hvis du går til en Registreret Alternativ Behandler ved du, at hypnoseterapeuten har en grundig uddannelse bag sig, for RAB i hypnose er en beskyttet titel i modsætning til Hypnotisør eller Hypnoterapeut.

Jeppe Schjøtz er certificeret Master Hypnotisør & Hypnoseterapeut, Hypnoseinstruktur, NLP Master Practitioner og Registreret Alternativ Behandler i hypnose. Du kan altså vide dig sikker på, at du er 100% i trygge hænder.

Læs mere på Hypnose.dk


Studenterrabatter

Hvis du ved bestilling oplyser, at du har set opslaget på Studenterguiden kan du få 10% ekstra rabat på præstationsangst/eksamensangst eller fobibehandling i forhold til den i forvejen nedsatte studiepris.
Adresse

Hørhavevej 57A
Højbjerg


Kontakt info

Tlf.: 20 22 13 57
E-mail: mail@hypnose.dk


Åbningstider

Hver dag: 08:30-16:30


Website

Hypnoseterapeut Jeppe Schjøtz's website