Hudplejeinstituttet


Hvem vil ikke have ren, god og blød hud?
Hudplejeinstituttet, som du finder i hjertet af Aarhus, ønsker at give dig en sund og flot hud. De er klar til at give dig en oplevelse udover det sædvanlige, når det kommer til at målrette produkterne efter at give dig de bedste og mest enestående resultater inden for god hudpleje. Derfor tilbyder de dig også skræddersyede behandlinger udført af uddannede kosmetologer fra Dermalogica.

Hudplejeinstituttet definerer ikke sig selv som en skønhedsklinik. De har en helt anden indgangsvinkel til hudpleje. Hudpleje handler nemlig ikke om skønhed. Heller ikke om selvforkælelse, luksus eller. Huden er dit største organ, og der gælder de samme regler for at passe på sin hud, som for at passe sine tænder. Det handler om sundhed, hygiejne og velvære. En heldig bivirkning er så, at du bliver smukkere at se på af det.
Hudplejeinstituttet går derfor meget op i at give dig den bedste hudpleje oplevelse, som giver dig de resultater, som du efterspørger.

Hudplejeinstituttets kosmetologer er alle uddannede hos Dermalogica, og har med Dermalogicas produkter og FaceMapping® hudanalyse nogle af de bedste forudsætninger for at sammensætte den helt rigtige behandling og et hjemmeplejeprogram til dig, som er tilpasset de specifikke behov, som din hud nu engang har. På denne måde er du sikret de resultater, som du ønsker for din hud.

Når det kommer til makeup er den smukkeste makeup en sund hud. De fleste af os lægger alligevel en makeup, og her er Jane Iredale et perfekt valg, da det er en omfattende makeupserie baseret udelukkende på naturlige mineraler. Hudplejeinstituttet har udvalgt dem grundet seriens sundhedsfremmende egenskaber. Produkterne indeholder ikke kemiske konserveringsmidler, syntetiske duftstoffer, fyldstoffer som talkum eller kunstige farvestoffer. Produkterne er altså ligeså sundt for huden, som den ser smuk ud på den. Hudplejeinstituttet lægger gerne din makeup.
Adresse

Guldsmedgade 1
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 87 30 02 33
E-mail:  post@hudplejeinstituttet.dk


Åbningstider

Klinik
Mandag - Fredag: 9.00 - 19.00
Lørdag: 9.00 - 15.00


Butik
Mandag - Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 15.00


Website

Hudplejeinstituttet's website