Hornsleth Bar


Ønsker du et sted, hvor du finder en kombination af cocktail bar og natklub, hvor de kører med gode priser? Så er Hornsleth Bar helt sikkert noget for dig og dine venner! Hornsleth i Aarhus på adressen Klostergade 32. Denne centrale placering gør det nemt for dig og vennerne at tage et smut her forbi i forbindelse med jeres bytur.

På denne bar blandet med en natklub får du gode priser, og derfor er det helt sikkert et fordelagtig sted at gå i byen som studerende. Før midnat kører baren nemlig med halv pris på udvalgte drinks, cocktails og flaskeøl. Så hvis du er tidligt i byen, kan du få en billig brandert ved at komme til halv pris på Hornsleth. Dette gælder både hvad end du er til øl eller du hellere vil drikke dig fuld i en lækker drink.

Hvad end du er til for en genre af musik, finder du helt sikkert noget hos Hornsleth, som falder i din stil. DJ’en sørger nemlig for, at musikprofilen på stedet breder sig ud på mange årtiger. Her skabes der en lækker atmosfære og stemningen sammen med personalet. 


Så snart du træder ind i baren, vil du kunne bemærke, at Kristian von Hornsleth har udsmykket og designet baren, hvilket giver et helt særligt udtryk og atmosfære.

Hos Hornsleth har du altid mulighed for at booke bord til dig og dine gæster. På denne måde er I sikret et sted at sidde hele natten, selvom baren er fyldt op. Ved at booke et bord får I den fulde oplevelse hos Hornsleth, hvor I får en fantastisk service af de venlige værtinder samtidig med I får mulighed for at springe køen over. Derudover har I mulighed for at købe forskellige flasker af deres alkohol, som du kan dele med dine venner ved jeres bord.

Hvis du på forhånd ved, at du gerne vil tage et smut forbi Hornsleth til noget godt at drikke, kan du med fordel allerede tjekke deres menu ud her. Her ser du både deres “Hornsleth cocktails”, klassiske cocktails, øl, shots, flakser og champagne. Derudover har du mulighed for at se priserne på deres drikkevarer. Før midnat er prisen på deres cocktails blot 45 kroner, hvilket helt klart er studievenlige priser.

Hvis du befinder dig i hjertet af Aarhus og søger et sted, hvor du kan feste, så er Hornsleth helt sikkert et oplagt sted til dig og dine vennerne. Med deres centrale placering, gode priser og hyggelige atmosfære er det helt sikkert stedet, som man har lyst til at feste.
Adresse

Klostergade 32
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 52 68 37 84


Åbningstider

Fredag – lørdag: 22.00 – 05.00


Website

www.hornslethbar.dk