Herr Bartels


Leder du efter en cocktailbar i Aarhus, som kan tilbyde dig noget helt særligt? – Så skal du tage på Herr Bartels. Baren er et af de nyere steder i Aarhus, hvor du kan nyde en god cocktail sammen med dine venner. Onsdag og torsdag skal du være over 18 år, og fredag og lørdag skal du være over 21 år. 
Historien for baren er ganske speciel, fordi den har rødder tilbage til 1900-tallet. Lokalerne blev dengang brugt til forretninger af fisk- og vildthandleren Johan Bartels, hvoraf navnet på baren stammer fra.
Dengang var lokalerne fyldt med kød, og i dag er det blevet skiftet ud med nogle af byens bedste drinks, hvorfor det også er blevet en af Aarhus’ mest besøgte cocktailbarer. 
Prisen på cocktails i baren ligger et sted mellem 60,- og 90,-.

Indretningen i baren er meget stilren og ikke mindst simpel. Baren er placeret i midten, mens bordene er langs væggene. Du kan enten vælge at slå dig ned ved et af bordene eller hænge ud i baren. Bartenderne er altid gode til at servicere sine kunder, og du vil aldrig føle dig overset. Derudover er bartenderne super søde, og de står altid klar til at mixe en lækker drinks eller cocktail til dig.

Hold dit næste selskab med Herr Bartels 

Har du et studiejob, hvor I mangler at arrangere en firmafest, kan Herr Bartels sørge for det. De tilbyde at arrangere lukkede fredagsbare, så I ikke skal tænke på ubudne gæster. Når I vælger at booke et lokale hos dem, har i det fra 16.00 – 20.00, hvor I får nogle rigtige gode tilbud på cocktails og øl. I kan derudover også arrangere mad med dem, hvis det skulle være aktuelt. Efter kl. 20.00 åbner de op for gæster udefra.
I kan også vælge, at Herr Bartels skal komme til jer. Det kan være du står og skal holde en fødselsdagsfest, reception eller lignende. De leverer en mobilbar, som har alt det udstyr, der skal bruges til at lave en god cocktail med. De har meget erfaring på dette område, og det vil blive et sikkert hit til dit næste arrangement. Ring eller skriv en mail til dem, hvis du vil høre nærmere. 

Følg godt med på de sociale medier, specielt Facebook, hvor de løbende opdaterer omkring sine cocktails og ikke mindst rabatter.

Så har du lyst til at nyde en rigtig god cocktail sammen med dine venner, kan vi anbefale dig at tage på Herr Bartels.
Adresse

Åboulevarden 46
8000 Aarhus


Kontakt info

Tlf.: 8618 0833
Mail: herrbartels46@gmail.com 


Åbningstider

Onsdag til fredag: 20.00 - 03.00


Website

Herr Bartels's website