Helle Thorup CitySpa


På Frederiksgade i Århus finder du et lukseriøst cityspa. Hvis du ikke før har fået behandling hos Helle Thorup Spa, kan du først og fremmest glæde dig. Ansigtsbehandlinger er en gave til din hud både for at arbejde med forskellige helt almindelig problemer som rødme, tendens til fedtet hud og tilstoppede porer og for at sørge for at holde din hud i form. Ligesom med motion, er én gang sjældent det, der gør forskellen. Huden bør plejes løbende og kosmetologerne anbefaler, at du mellem hver behandling fortsætter med at bruge de anbefalede produkter.

Helle Thorup er udannet kosmetolog, og hun åbnede sin første skønhedsklinik i 1984.  Dengang var hun kun 20, men etablerede succesfuldt to behandlingsrum, forvandlede 55m2 til et lukrativt sted for kvinderne i Århus. Her kunne hun forkæle sine kunder og give dem en professionel behandling. Hun er en særligt toneangivende karakter i Danmark angående hudpleje. Siden 2000 har hun haft et spa i Århus. Helle Thorup Spa har medarbejdere, som er uddannet i behandlingsmetoderne fra Murad Medical Spa som man finder det i LA. Helle Thorup Cityspag i Århus strækker sig over hele tre etager. Én ting har dog aldrig ændret sig for Helle Thorup. Kvalitet og god service har- og vil altid være sat i højsædet. Der er desuden stort fokus på individuel behandling.

Helle Thorup tilbyder også makeup vejledning i forbindelse med din ansigtsbehandling. Helle Thorup bruger Youngblood Mineral Cosmetics, som er udviklet til at din hud kan ånde igennem. Spørg endeligt personalet om råd til at vælge det produkt der bedst passer til din hudtype.
Adresse

Frederiksgade 35
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 18 39 00
E-mail: aarhus@hellethorup.dk


Åbningstider

Mandag: 10.00-18.00
Tirsdag: 10.00-18.00
Onsdag: 10.00-18.00
Torsdag: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-16.00
Website

Helle Thorup CitySpa's website