Heidi's Bier Bar - Aarhus

Heidi's Bier Bar - Aarhus


Midt i hjertet af Aarhus finder du Danmarks største Bier Bar, nemlig Heidi’s Bier Bar. Selvom du befinder dig i Århus bliver du ført direkte til de tyske alper, med ægte afterskistemning. Det foregår selvfølgelig med store skummende fadøl og dans på bordene til den lyse morgen, alt i mens den bedste popmusik blandet med alt det velkendte afterskimusik banker ud af højtalerne. Lige så snart du træder ind, bliver du modtaget af store smil af tyrolerklædte bartendere, som langer den ene store skummede øl over disken efter den anden. De kvindelige bartendere er selvfølgelig klædt i tyrolerkjoler og har lange fletninger, hvor de mandlige bartendere er iført lederhosen og tyrolerhat. Hvis dette lyder som noget, du gerne vil opleve, så kan du med fordel besøge Heidis Bier Bar i Aarhus på adressen Klostergade 34.

Heidi’s Bier Bar i Aarhus er som sagt den største i Danmark, med tre barer, to etager og ”Bier Halle”. Så der er rigeligt med plads at slå sig løs på og mange border der skal danses på inden solen står op. Uanset om du er til støvledans på bordene, at stå i baren og flirte med de søde tyrolere alt i mens du nyder en kold øl eller at skråle om kap med Dj Ötzi i mens du ryster numsen på dansegulvet, så er det at finde på Heidi’s. Du kan også komme forbi om onsdagen, hvor den berygtede beer pong turnering finder sted eller om torsdagen hvor det famøse Rock N’ Roll Bingo bliver afholdt.

Hvis du ønsker at være sikker på at få et bord, kan i booke det på Heidi’s hjemmeside, hvor i så også får halv pris på alle drikkevare, hvis du bestiller dem på forhånd og kommer inden kl. 24. Hvis du ønsker at holde en privatfest for alle dine venner, er Heidi’s også lige stedet for dig. Du kan holde festen gratis og få lige præcis den fest du ønsker. Det søde personale byder selvfølgelig gerne ind med en masse gode idéer til hvordan din fest bliver årets fest, men du bestemmer i bund og grund helt selv hvordan din fest skal udforme sig.   

Så er du vild med afterski, øl i lange baner og fest til den lyse morgen, hvor du kan danse så fødderne gør ondt og skråle med på det ene hit efter det andet, så du ikke kan snakke i flere dage uden at være hæs? Så er Heidi’s Bier Bar lige stedet for dig! Her får du alt det bedste ved at gå i byen, som er god stemning, velkendt musik, billig øl, pæne piger og flotte fyre samt et virvar af festglade mennesker, der er kommet af samme grund som dig – at have the time of their lives! Så næste gang du skal i byen, så læg endelig vejen forbi Heidi’s Bier Bar, her garanteres du en aften du sent vil glemme. Du vil helt sikkert huske aftenen for de gode drinks, festglade mennesker, sjove dansegulv samt bartendere i tyrolertøj.
Adresse

Klostergade 34
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 31 73 73 22
E-Mail: aarhus@heidisbierbar.dk


Åbningstider

Torsdag: 20.00 - 05.00
Fredag:  20.00 - 05.00
Lørdag:  20.00 - 05.00


Website

Heidi's Bier Bar - Aarhus's website