Hasle Frisør


Hasle Frisør er en frisørsalon lokaliseret i smilets by Aarhus. Her har den eksisteret siden 1951 og kører nu videre gennem dens tredje ejer. Salonen er i dag indrettet med seks betjeningspladser og to vaske, hvor frisørerne laver alt alm. frisør arbejde.

Pladsen er trang i de små lokaler, men der er alligevel mellem fire og seks frisører på arbejde dagligt, så der altid er nogen til at tage sig godt om kunderne.
Du kan stole på, at du er i trygge hænder: alle frisørerne har den 4 årige uddannelse. Kundegrundlaget er altid dækket, idet frisørerne er meget forskellige aldersmæssigt. På den måde er du sikret, at du kan få en frisør, som forstår dig det ekstra.  Hasle Frisør klipper både med og uden tidsbestilling. Sagt med andre ord er halvdelen af medarbejderne bookede og resten er uden tidsbestilling. Så er der altid nogle, der står klar til at klippe dem, som kommer uden tidsbestilling. Af og til er ventetiden længere end andre, men man kan altid kigge forbi og høre hvor lang ventetiden er. Hvis man har større planer end et lille klip, herunder krøl og farve, så er det vigtigt, at du bestiller tid, så du kan få den allerbedste service.
Halse Frisør gør kun brug af de bedste produkter fra markedet, som eksempelvis produkter fra GLYNT og SilverTree, da de opfylder frisørsalonens krav.
Der kommer hver måned nye lækre tilbud, så man kan af og til være heldig at få en pose med hjem med nogle lækre produkter til en super tilbudspris. Du er altid velkommen til at kontakte frisørsalonen angående månedens tilbud, og så fremsender de gerne dit køb.
Priserne hos frisørsalonen er overskuelige og fair.
Adresse

Viborgvej 146, 8210 Aarhus V


Kontakt info

Telefon: 86 15 86 67
E-mail: HasleFrisor@hotmail.com


Åbningstider

Mandag: 8.00 - 17.30
Tirsdag: 8.00 - 17.30
Onsdag: 8.00 - 18.00
Torsdag: 8.00 - 18.00
Fredag: 8.00 - 18.00
Lørdag: Lukket


Website

Hasle Frisør's website