Hair Society

Hair Society

Søger du en dygtig frisør i Aarhus, som kan sørge for, at din næste frisure sidder lige i skabet? Så er Hair Society netop stedet for dig! Her sørger den dygtige frisør, Rikke Mikkelsen, for at du får de bedste resultater, når du sætter dig i hendes frisørstol. Salonen finder du beliggende i hjertet af Aarhus på adressen Studsgade 3. 

På denne skønne placering deler Rikke hos Hair Society lokaler med Haarhuus. Hair Society sørger altid for, at du får en professionel behandling som foregår i hyggelige omgivelser i den skønne salon i Aarhus. Her vægtes det højt, at du som kunde får et frirum fra al den travlhed, som ellers kan forekomme i en stresset hverdag. Når du sætter dig i frisørstolen hos Hair Society, er du sikker på at tilbringe det næste stykke tid i lækre omgivelser og med en lækker behandling, som helt sikkert vil fungere som et pusterum i hverdagen. Her kan du sidde og blive forkælet med en omgang velvære samt noget lækkert hår.

Fokusset i salonen er på den enkelte kunde og deres ønsker. Der er altid sat god tid af til hver behandling. På denne måde er du som kunde sikker på, at både kvaliteten, professionaliteten og kundeservicen er i top. Disse egenskaber i salonen sikrer dig, at du forlader salonen med en lækker frisure, der passer til netop dine ønsker og behov.

Som studerende er det ekstra fordelagtigt for dig at tage et smut forbi Hair Society. Her i salonen får du nemlig hele 10% på din klipning, hvis du kan vise et gyldigt studiekort. Dette er helt sikkert en stor fordel, da du kan spare penge på din klipning i en professionel salon, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Derudover findes der hos salonen et såkaldt 5-ugers-klip. Med dette menes, at hvis du kommer tilbage til salonen inden for 5 uger, får du hele 20% på klipning nummer 2. Så hvis du er typen, som gerne vil have opfrisket dit hår jævnligt, er det helt sikkert også en fordel at få klippet dit hår her i salonen.

Ønsker du at følge med i salonens flotte resultater, kan du med fordel følge med på deres Instagram profil.

I salonen findes der et bredt udvalg af behandlinger. Du finder blandt andet både herreklip, dameklip, reflekser, farve, bryn, vipper, olaplex og kurbehandlinger. Du har derfor rig mulighed for at få netop den behandling, du lige står og mangler. Hvad end det er de slidte spidser, som trænger til at blive fikset, en udgroning, der skal farves, eller måske dit hår har brug for lidt ekstra liv i form af en lækker kurbehandling. Hos Hair Society anvendes miljøvenlige og milde hårfarver, når håret skal farves. Disse hårfarver indeholder økologiske ingredienser uden traditionelle tilsætningsstoffer. Derfor skal du altså ikke frygte diverse farlige kemikalier. I salonen forhandles der desuden også en række lækre produkter, nemlig produkter fra Philip Martins, Oribe og Living Proof.

Rikke Mikkelsen, som er ejeren af salonen, har den 4 årige frisøruddannelse. Udover uddannelse har hun mange års erfaring, hvor hun har været frisør i både Danmark, Spanien og Norge. Derfor har Rikke helt sikkert fagligheden og de rigtige kompetencer, som gør, at du trygt kan sætte dig i hendes frisørstol og overlade arbejdet til hende, hvorefter du kan forlade salonen med det lækreste hår. Rikke sørger for at din behandling bliver lavet på baggrund af en snak med dig, hvor hun tager sig tid til at danne et indtryk af dig som kunde samt imødekomme dine ønsker. Derudover kender hun de nyeste teknikker, og kan tilbyde dig at komme med inspiration eller tips til din nye frisure, så det passer til din stil, dit ansigt og dine ønsker.

Oplevelsen i salonen er helt sikkert værd at opleve. Hvad end du på forhånd ved, hvad du gerne vil have gjort med dit hår, eller du ønsker inspiration og tips til, hvad din næste frisure skal være. Hos Hair Society kan Rikke hjælpe dig med at finde frem til den perfekte frisure til netop dig.

Hvis dette lyder som noget for dig, så bestil tid allerede i dag, så dit hår og dig kan blive forkælet. Ønsker du at vide mere, så læs mere på hjemmesiden, som du finder her. Hvad end du befinder dig i centrum af Aarhus eller blot i nærheden ved Aarhus kommune, er det helt sikkert turen værd at besøge Hair Society på Studsgade 3.


Studenterrabatter

Du får hele 10% på klipning som studerende.Bestil tid online


Adresse

Studsgade 3
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 60 54 46 23
E-mail: info@hairsociety.dk


Åbningstider

Mandag: 12.00 - 19.00
Tirsdag: 09.00 - 15.00
Onsdag: 13.00 - 19.00
Torsdag: 13.00 - 19.00
Fredag: 09.00 - 14.00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Lukket


 


Website

https://www.hairsociety.dk/Hair Society
Hair Society
Hair Society
Hair Society