HOS ANDERS

HOS ANDERS


HOS ANDERS er en original bar og bodega i midten af Aarhus by. Her mødes folk i alle aldre til hygge og fest til levende musik. Hvis du er til en uformel atmosfære og hygge, så er HOS ANDERS bestemt et sted, du bør besøge. 

Skal du mødes med dine venner over en kold øl, have en pause fra den travle hverdag eller feste til live-musik, så er HOS ANDERS anbefalelsesværdigt. HOS ANDERS er hyggen og den gode stemning det vigtigste!

Publikum

HOS ANDERS bliver besøgt af et bredt publikum i alle aldre og du kan finde alle typer fra studerende til pensionister, forretningsmænd og fodboldfans - kort sagt, så er alle fint repræsenteret på HOS ANDERS. Langt de fleste gæster kommer for at nyde en kold øl i godt selskab eller lytte til et af de utallige musikarrangementer. Sloganet "der hvor vennerne er" er noget som HOS ANDERS i høj grad lever op til. 

Musikarrangementer

HOS ANDERS er velkendt for sine musikarrangementer, der altid trækker fulde huse. Musik-genren er også bred og rammer et stort publikum med bl.a. Country, Blues, Rock og funky Jazz. Hver lørdag optræder et band eller gruppe på HOS ANDERS og i løbet af ugen, f. eks fredag og søndag, kan du også opleve live musik på HOS ANDERS. Læs mere i HOS ANDERS musikkalender.

Special-øl

Udvalget af special-øl er rigtigt stort HOS ANDERS og faktisk et af de største i Aarhus. Personalet gør sig stor umage på at finde og løbende forny de special-øl, som gør besøget endnu sjovere. De mest populære special-øl: Kozlak - polsk special-øl brygget på pilsnermalt og karamelmalt Spitfire - britisk Strong Ale med formfuld smag Leffe blond - belgisk overgæret klosterøl Ale Nr. 16 - klassisk overgæret dansk guldøl fra Fyn Old Gambrinus Dark - dansk special-øl fra Hancock Bryggeriet i Skive.

Du kan selvfølgelig få en kold fadbamse, hvis det er det, du har lyst til. På HOS ANDERS er priserne rimelige.
Adresse

Frederiksgade 25
Telefontorvet
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 86 13 04 79
E-Mail: hosanders@stofanet.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag:  11.00 - 22.00
Torsdag:                 11.00 - 24.00
Fredag - lørdag:     11.00 - 02.00
Søndag:                 11.00 - 24.00


Website

Hos Anders' WebsiteHOS ANDERS
HOS ANDERS
HOS ANDERS
HOS ANDERS