Gulbil.dk


Hos Gul bil køreskole er det dig der er fokus. Du skal have en sjov og lærerig oplevelse når du tager dit kørekort, og det skal de dygtige kørelærer nok sørge for.

Forløbet

På din første aftens hos gul bil bliver hele undervisningsforløbet gennemgået, så du ved hvad der skal ske og hvordan. Det er vigtigt at du er med hele vejen og at der ikke er nogle forvirringer. Du vil få en mappe udleveret, med en nøje udført oversigt over alle teoritimerne, så du nemt kan holde styr på tiderne. Kørelektionerne bliver planlagt hen af vejen, men du bliver grundigt opdateret så snart der er nye informationer. Det er en digitaliseret verden vi lever i, så selvfølgelig skal du også en tur på the world wide web. Du får en adgangskode som du kan bruge til teori og test på nettet. Selve teoriundervisningen foregår på ved tavleundervisning, så du ikke bliver kastet ud i det helt alene. Bare rolig.

 

Priser:

Almindelig kørekort

Lovpakken består af :

29 Lektioner i teori lokale
4   Lektioner på lukket øvelsesplads
16 Lektioner på vej
4   Lektioner på køreteknisk anlæg

= 12.700 kr

Guld bil køreskole har lige fået helt nye lækre lokaler i midten af Århus, så kom ind og drik en kop kaffe og få en god snak med kørelæren.
Adresse

Chr Wærumsgade 12
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 22 22 03 30


E-mail: Info@gulbil.dk


Website

Gulbil.dk's website