Greenlicious


Greenlicious er et take-away sted i Aarhus, som sørger for at sundhed og take-away går hånd i hånd. Missionen for dem er at skabe sunde, økologisk-baseret kvalitetsprodukter til deres kunder, som er lavet med omhu af kærlighed. På denne måde gør de det lettere for folk at foretage sig sundere valg i deres hverdag. Greenlicious i Aarhus finder du placeret på adressen Jægergårdsgade 34, som er yderst centralt og nemt at komme et smut forbi, hvis du befinder dig i Aarhus.

Hos Greenlicous finder du både take-away til din morgenmad, søde sager, snacks samt lækre drikkevarer. Af retter kan du blandt andet bestille burgere, salater, supper, toasts, open sandwich samt wraps. Mange af deres retter er plantebaseret, så det er nemt for dig som veganer eller vegetar at finde noget, som falder i din smag. Deres lækre retter er lavet af hovedsageligt økologiske råvarer, hvilket gør, at kvaliteten er i top samtidig med, at de tager højde for bæredygtighed i caféen. Alle deres salater og supper er tilhørende enten en skive lækker surdejsbrød eller deres glutenfri knækbrød. Til salaterne hører der derudover dressing efter eget valg.

Af drikkevarer kan du vælge mellem en masse lækre kaffe drikke, juices, smoothies eller vand, som du kan slukke tørsten i. Tag det med på farten til en hyggelig picnic eller med hjem til dig selv, hvor du kan nyde den lækre mad fra Greenlicious.

Greenlicious glæder sig til at tage imod dig og dine studiekammerater, når I trænger til at få et sundt måltid mad til take-away.
Adresse

Jægergårdsgade 34
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 42 90 70 77


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 – 21.00
Fredag - lørdag: 10.00 – 22.00
Søndag: 10.00 – 20.00


 


Website

greenilicious.dk