Grab n’ Go Burgers


Hvis du er vild med gode og snasket burgers, så har vi netop stedet til dig. Grab n’ Go Burgers i København serverer netop dette på Copenhagen Street Food på adressen Refshalevej 167. Her får du serveret en klassisk burger af med den bedste smag. Lyder dette som noget for dig, skal du helt sikkert tage et smut forbi Grab n’ Go Burgers i Copenhagen Street Food sammen med vennerne.

 

Hos Grab n’ Go Burgers kan du få burgere med saftig bøf, sprød bacon og smeltet ost, hvilket er den helt klassiske. Vil du derimod prøve noget lidt mere utraditionelt eller er du plantebaseret, kan du med fordel smage deres beyond meat burger, som altså er en burger uden kød. Hvis du er vild med ost, kan du med fordel bestille deres cheese fries, som helt sikkert også er værd at prøve. 

 

Ejeren er Jonathan Cohen Wolf, som har specialiseret sig i at lave burgerne så lækre som muligt. Derudover er deres pommes frites også fantastiske, da de er sprøde udenpå og bløde inden - præcis, som de skal være!

 

Grab n’ Go Burgers er også at finde på Instagram. Her deler de jævnligt billeder af deres gode burgers og fantastiske fries. Lyder dette som noget for dig? Så tjek dem ud på deres Instagram. Deres billeder vil helt sikkert få mundvandet til at rende.

 

Er du burger glad eller har du nogle burger glade venner, som trænger til at blive forkælet? Så skal I helt sikkert besøge Grab n’ Go Burgers hos Copenhagen Street Food. Derudover er placeringen helt fantastisk, så I har en god udsigt, når I sidder og spiser maden, hvilket helt sikkert er et ekstra plus.
Adresse

Refshalevej 167
1432 København


Kontakt info

Telefon: 22 22 97 22


Åbningstider

Tjek hjemmesiden for åbningstider her.


Website

http://www.grabngoburgers.com/