GBAR

GBAR


GBAR er Århus's hotteste gay bar og night club fuld af fest og farver. Klubben er primært for bøsser, lesbiske, bi- og transseksuelle – men alle, der er vild med en god fest er selvfølgelig velkommen! GBAR ligger i hjertet af Skolegades pulserende byliv og byder på lounge stemning, cocktails, dans og fest til ud på de lyse morgentimer. GBAR er et sted hvor forskellighed og mangfoldighed, samt retten til at være sig selv hyldes. Det er et sted hvor du kan være dig selv og hvor du har mulighed for at møde alle slags mennesker.  

På GBAR er du garanteret en fantastisk aften fyldt med lækre cocktails og farverige drinks, samt et altid besat dansegulv. Her kan du smide alle hæmninger og danse til den lyse morgen med en masse helt fantastiske mennesker, der selv giver den gas på dansegulvet.

En anden ting GBAR er kendt for, er deres fantastiske og gennemførte temafester, hvor udklædning er et must! Hvis du derimod selv ønsker at holde fest kan du roligt holde din fest på GBAR, her får du den bedste fest og du skal ikke selv røre en finger. Der serveres både mad og billige drinks og hvis i er et selskab på over 20 mennesker, er det gratis. Hvis du blot skal i byen og vil sikre dig et bord, så kan du også bestille et på GBAR, det eneste det kræver er at i er mindst 4 personer. Så er drikkelsen klar til jer i det øjeblik i træder ind ad døren og festen kan gå i gang med det samme.
Adresse

Skolegade 28
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 04 04
E-mail: mail@gbar.dk


Åbningstider

Onsdag: 20.00-01.00
Torsdag: 20.00-02.00
Fredag/lørdag: 20.00-05.00


Website

GBAR's website