Frisør Træholt


Frisør Træholt ligger i det skønne Aarhus og er en salon, hvor du udelukkende vil få en rigtig god behandling hver gang. Salonen liggere nærmere bestemt i Storcenter Nord, og det har de gjort siden 1991. I salonen kan du forvente at blive behandlet i en meget behagelig atmosfære. Indretningen i frisøren har gennemgået flere forandringer siden begyndelsen, men en ting kan du være sikker på, de har en rigtig god sans for indretning, og det kommer tydligt til udtryk i deres stil. Så har du brug for en behandling, hvor du på samme tid kan koble fra hverdagens travlhed på studiet, er Frisør Træholt det helt rigtige valg.

Kompetente frisører

Hos Frisør Træholt forsøger de sig konstant at blive inspireret af nye trends og teknikker, så de kan imødegå alle kunders ønsker og behov. De forsøger også altid at sætte sig ind i kundens sted, så de er sikker på at udføre den behandling, du som kunde havde tiltænkt.
Som en fast del af salonen bliver deres personale løbende videreuddannet på kurser, som både ligger i ind- og udland. Formålet med det er, at de hele tiden vil være up to date med de nye teknologier, stilarter, teknikker og tendenser. Alle frisørerne i salonen har en 4-årig uddannelse, og med deres videreuddannelse er personalet yderst kompetente.

Behandlinger

Hos Frisør Træholt kan du vælge mellem et bredt udvalg af behandlinger. Du kan blive klippet, farvet og få hårkursbehandlinger. Derudover tilbyder de også Olaplex og Smartbond, som henvender sig til hår, der er slidt og skadet. Derudover kan du også få kosmetologiske behandlinger såsom retning af bryn og vipper, ansigstbehandling, manicure, pedicure, massage og meget mere. Som det sidste kan du også få eyelash extensions, så du kan få rigtig flotte og fyldige vipper.

Produktvejledning

For at du kan opnå den bedste pleje for dit hår, er det vigtigt, at du finder frem til de helt rigtige produkter, og det kan salonen i den grad hjælpe dig med. Det er ikke altid lige let at gennemskue, hvilke produkter, der passer til sit hår, og derfor gør salonen meget for, at du får den rette vejledning. De forhandler bredt med luksuriøse produkter, og på deres hjemmeside kan du finde deres webshop, hvor du kan købe alt lige fra børster og olier til stylingsprodukter.

Tøv ikke med allerede at booke en tid i dag - De glæder sig til at høre fra dig!
Adresse

Finlandsgade 17
8200 Aarhus N


Kontakt info

Telefon: 86 10 70 11
E-mail: info@traeholt.com


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 19.00


Lørdag: 09.00 - 16.00


Søndag: Lukket


Website

Frisør Træholt's website