Frisør Tine Barrit

Frisør Tine Barrit


Frisørsalonen Tine Barrit i Aarhus lægger fokus på et højt fagligt niveau, og her er det dine behov, der kommer i første række. Helt konkret finder du Tine Barrit på Rosensgade 32 i Aarhus C. 

Frisør Tine Barrit er en kompetent herre- og damefrisør tæt på bymidten i Aarhus, hvor alle behandlinger har en høj kvalitet, og priserne er fornuftige, så de fleste kan være med. Her får dit hår en professionel behandling af erfarne frisører, der kender deres håndværk. 

Tjek Frisør Tine Barrit ud på Instagram her.

Hvis du er i vildrede og mangler inspiration til en ny frisure, så frygt ej! De dygtige frisører står klar med gode råd og kyndig vejledning. Konceptet hos Frisør Tine Barrit er, at enhver kunde i frisørsalonen skal have en positiv oplevelse, og et resultat som de bliver glade for. Uanset om du skal have en sprit ny frisure, eller gerne vil holde dig til ”det gode gamle”, så får du en behandling i topklasse. Alle behandlinger bliver grundigt udført, og der bliver altid sat tid af til den perfekte behandling og professionel vejledning af alle kunder, så du ikke behøver at stresse, når du sidder i stolen.
Adresse

Rosensgade 32A
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 14 15 77
E-mail: tinebarrit@hairtools.dk


Åbningstider

Mandag: 10.00 - 16.00
Tirsdag: 10.00 - 19.00
Onsdag: lukket
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag: 10.00 - 14.00 (efter aftale)


 


Website

Frisør Tine Barrit's website