Frisør Munkholm

Frisør Munkholm

Hos Frisør Munkholm møder du Lenette, der har stor erfaring med alt, indenfor frisørbranchen. Hun har klippet og farvet hår på tusindvis af hoveder i løbet af de mere end 20 år hun har arbejdet som frisør, så man kan ikke anfægte hendes erfaring. Det betyder også at det er en sikker hånd der løber gennem dit hår, så du risikerer ingen klippede ører eller fejlklip. Det er altid skarpe linier og sprudlende frisurer, der er resultatet af Lenettes værk.

Et par af hendes specialer er pagefrisurer og balayage teknikken. Page har måske ry for at være en lidt kedelig frisure, men Lenette har evnen til at gøre det til en spændende og frisk, fræk frisure, som vil dreje hovederne rundt på forbipasserende på gaden. Hun lytter altid til kunden, men giver gode råd og vejledning til hvilken frisure der passer til dig.

Book tid her i dag og få en flot frisure

Balayage er en måde at farve håret på, så det ser ud som om du lige har været nede på Gran Canaria og fået solen til at lysne dit hår. Farvningen giver et flot og naturligt spil i håret og du kan få det lavet uanset om du er blond, brunette eller rødhåret. Balayage er også en farvning, som du kan få som gravid, da farven ikke kommer i berøring med huden.

Man kan tydeligt se på Lenettes håndværk at det er noget hun har en passion for. Som om hun var født med en saks i den ene hånd og en kam i den anden. Tiden står stille når du er hos Frisør Munkholm og du sidder i stolen. Men alligevel går tiden alt for hurtigt og du må bestille en ny tid til en behandling for at nyde noget dig-tid.

Bestil tid til dig selv her og nyd det.

Lenette deler sin salon med en anden frisør, så der er altid en dynamik og en god sparring frisørerne imellem, som du får glæde af når du skal have sat håret eller klippet lokkerne af. Salonen er helt perfekt centralt placeret i Aarhus.

Studenterguiden anbefaler at du prøver en balayage farvning og får Lenettes gode råd med på vejen, når der skal vælges frisure. Det er dig der er i centrum når du sidder i frisørstolen. Det er ikke nødvendigt at slippe alle cafepengene for en behandling, da Lenette giver 10% studierabat på alle behandlinger uanset hvornår, bare det er indenfor åbningstiden.

Bestil en tid hos Lenette og få styr på din pageBestil tid online


Adresse

Frederiks Allé 111,
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 26 15 67 95
E-mail: lemu8310@gmail.com


Åbningstider

Mandag:  09.00–17.30
Tirsdag:    09.00–17.30
Onsdag:   09.00 – 17.30
Torsdag:  09.00 – 17.30
Fredag:    09.00 – 19.00
Lørdag:    08.00 – 13.00
Søndag:   Lukket


Website

Frisør Munkholm's websiteFrisør Munkholm
Frisør Munkholm
Frisør Munkholm
Frisør Munkholm