Frisør Ino

Frisør Ino


Hos Frisør Ino kan du blive klippet i behagelige omgivelser til studievenlige priser. Salonen er lys, dejlig og stilfuldt indrettet. Inci er altid klar på at have en hyggelig samtale med dig og give dig en god service, når du sidder i frisørstolen. Frisør Ino i Aarhus finder du på Steen Billes Torv 12. 

I salonen er der faste lave priser på hårprodukter og behandlinger, så selv studerende har råd til den helt store omgang. Der skal nemlig ikke være nogen tvivl om, at et frisørbesøg godt kan være lidt hårdt for budgettet, så der kommer Frisør Ino gerne de mange studerende i møde. 

Den gode service er kendetegnende for Frisør Ino, og hun kan sit håndværk som ingen anden. Fra du sætter dig i stolen, til du forlader salonen med dit nye hår, vil du føle dig i den syvende himmel, og du vil glæde dig til at komme tilbage igen.

Du kan ringe til Frisør Ino eller komme forbi for at høre, hvad Inci kan gøre for dig, så dit hår bliver “glad igen”. Du behøver ikke nødvendigvis ringe i forvejen, du kan også bare komme forbi og blive behandlet uden tidsbestilling.
Adresse

Steen Billes Torv 12
8200 Aarhus N


Kontakt info

Telefon: 60 83 53 11
E-mail: inci_qasem@hotmail.com


Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag - fredag: 10.00 - 17.30 
Lørdag: 10.00 - 15.00
Søndag: lukket


Website

Frisør Ino's website


Frisør Ino
Frisør Ino
Frisør Ino