Frisør Blikfang

Frisør Blikfang


Hos Frisør Blikfang elsker de hår, og frisørerne i salonen elsker deres arbejde. Det er to ting der med det samme står klart når du træder ind i salonen, og det giver stedet en fantastisk atmosfære. Dette gør Frisør Blikfang til en af de hyggeligste frisører i Århus.

Blikfang vil skabe hår, der fungerer for dig i hverdagen!

Rådgivning og vejledning er en stor del af at være frisør, og i salonen arbejder de hårdt på at give deres kunder en behandling i særklasse. Kvalitet er nøgleordet i hver eneste klipning. Derfor er den indledende snak med kunderne helt afgørende. Derfor sætter de altid god tid af til, at I kan få Jer en snak om behov og ønsker, så der sikres det ultimative resultatet, og at tilfredsheden er i top. Frisør Blikfangs høje faglighed betyder, at de ikke bare klipper dig, så du ser godt ud, når de forlader salonen, men at kvaliteten i klipningen er så god, at kunden kan sætte det lige så godt selv, når de når hjem foran spejlet på badeværelset.

Kun de dygtigste frisører kan levere den bedste kvalitet:

Frisør Blikfang stiller høje krav til sig selv som kreative håndværkere, og søger altid at være på forkant med tidens trends og teknikker. Den konstante fornyelse indenfor klippeteknik, farver og mode forpligter, og derfor søger de både efter inspiration og ny erfaring hos de førende eksperter og via kurser. Resultatet af deres stræben, efter at være blandt de dygtigste, ses i alle deres behandlinger, som udføres i salonen.

Frisør Blikfang ser det som en del af deres ansvar at uddanne nye frisører i faget, og har derfor altid minimum to elever ansat. Deres ambition er, at de skal være dygtigere end de udlærte, når de er færdige i salonen.

Det handler om forkælelse:

Med en travl hverdag er det sjældent, at der er tid til megen selvforkælelse. Så for Blikfang er det vigtigt, at skabe en atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde behandlingen. Du finder altid nye blade/magasiner og lækker friskbrygget kaffe/the efter eget valg i salonen.
Adresse

Rosenvangs Alle 258
8270 Højbjerg


Kontakt info

Telefon: 86 27 05 39


E-mail: info@frisorblikfang.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket


Tirsdag: 09.00 - 17.30


Onsdag: 08.00 - 17.30


Torsdag: 08.15 - 19.00


Fredag: 09.00 - 18.00


Lørdag: 08.00 - 14.00


Website

Blikfangs WebsiteFrisør Blikfang
Frisør Blikfang
Frisør Blikfang
Frisør Blikfang