Frisør A - Hår & Hudpleje

Frisør A - Hår & Hudpleje


Frisør A - Hår & Hudpleje er en frisørsalon og hudplejeklinik, der ligger tæt på Skanderborg. Indehaveren har som et vigtigt punkt, at alle kunder føler sig hjemme i salonon. Derfor er dette stedet, hvor du kan læne dig tilbage i sædet og trygt stole på, at der bliver taget hånd om dig. Hver en behandling, er for dem, meget individuel fra kunde til kunde, og derfor lægger de stor vægt på kreativiteten. Det er derfor vigtigt for dem, at der er en god dialog mellem kunderne og frisørerne, så I finder frem til lige netop den frisure, du gerne vil have. Det gælder uanset, om du vil have en frisure, der er nem, praktisk, kreativ, trendy osv. Uanset hvad du skal have lavet, kan du være sikker på, at du altid får en god og ikke mindst en professionel behandling.

Teamet i salonen har mange års erfaring, og derfor kan du trygt læne dig tilbage i frisørstolen. Alice, der er indehaver af salonen, blev uddannet frisør i 1989, hvorefter hun også er uddannet som kosmetolog og hudplejeterapeut. For at være sikker på, at du kan få god vejledning og det bedste resultat, deltager hun ofte i kurser. Tanja, der er frisør i salonen, blev uddannet frisør i 1997, og hun har tidligere drevet en salon i hele 12 år. Det må siges at være et meget kompetent team.
De forsøger begge at gøre sit bedste for, at du som kunde bliver glad for dit resultat, lige meget hvad du skal have lavet. Om det er håret eller huden, der trænger til en behandling, får du altid en personlig samt professionel behandling.
Derudover tilbyder de i salonen også massage af ryg, nakke og ansigt med plejende olier. Omstændighederne er rigtig gode, da du ligger på et varmetæppe med afslappende musik. Det er en rigtig god behandling for dig, der har ømme muskler eller en dagligdag med stress.
Således tilbyder salonen blandt andet:
Dameklip, Herreklip, børneklip, reflekser, permanent, vipper og bryn, ansigtsbehandling og massage.

Produkterne, der bliver brugt i salonen, er udvalgt med omtanke, og derudover kan du også købe dem med hjem, så du kan fortsætte med at pleje dit hår. De anvender bl.a. id Hair og Nimue Skin Technology.

Salonen har åbent alle ugens dage undtagen søndag. Salonens frisør sørger for at holde sig opdateret indenfor hårmoden og makeup med kurser flere gange om året.

Udover telefonisk tidsbestilling, kan du bestille tid via online booking på www.frisoer-a.dk. Du kan læse meget mere om de forskellige frisør- og hudplejebehandlinger, som salonen tilbyder på deres hjemmeside.

Så uanset om du ønsker nyt smart og lækkert hår eller en forfriskende ansigtsbehandling, så glæder de sig til at se dig hos Frisør A.
Adresse

Alhøjvej 2, 1. tv. 8660 Skanderborg


Kontakt info

Telefon: 86 57 12 12


E-mail: mail@frisoer-a.dk


Åbningstider

Mandag: 09.30 - 17.30
Tirsdag: 09.30 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 09.30 - 17.30
Fredag: 09.30 - 17.30
Lørdag: 09.00 - 12.00 eller efter aftale

Åbningstiderne kan variere, og der vil være dage, hvor salonen åbner kl. 10.00, og lukker kl. 16.00.


Website

Frisør A - Hår & Hudpleje's website