Fontænen


Hvis du er vild med klassisk grillmad og befinder dig i Aalborg, så har vi det oplagte sted for dig, hvor du skal købe dit næste måltid mad. Fontænen i Aalborg er perfekt til dig, som er vild med grillmad i alle afskyggelser. Hvad end det er en snasket burger eller en lækker grillet kylling, så kan du finde dette hos Fontænen. Fontænen er placeret på adressen Prinsensgade 42 i Aalborg. Tag et smut her forbi, hvis du ønsker at få en god omgang grillmad med hjem.

Menukortet byder på noget for enhver grillmads-elsker. Derudover er priserne i den billige ende, og du kan få en burger for knap 35 kroner. Derfor er det helt sikkert SU venligt at vælge at få mad hos Fontænen i Aalborg. Dog er det ikke et lille udvalg, som du finder hos Fontænen. Hvis du er vild med burger, kan du godt glæde dig, for i skrivende stund er der hele 13 valgmuligheder blot under deres kategori burger. Hvis du ønsker at få din burger som en menu, som er serveret med pommes frites og en 0.25 l sodavand, så kommer du af med knapt 70 kroner for denne menu, hvilket helt klart også er en fordelagtig pris.

Hvis du gerne vil have noget andet end burger, så er der også rig mulighed for dette hos Fontænen. Er du til andre klassiske grillretter, kan du med fordel få en hotdog, enten i rød, ristet eller fransk. Menukortet byder også på andre retter såsom fiskefillet, bøf bernaise, kylling, forårsruller, toast, pita, pommes frites og forskellige mix som pølse mix, kebab mix og nugget mix. Af drikkevarer kan du blandt andet få sodavand, cocio, cand og øl, hvad end du har lyst til at skylle din grillmad ned med.

Hvis du har en stor sult, kan vi anbefale dig at bestille Monster Bacon Cheese, som Fontænen i skrivende stund har promoveret på startsiden af deres hjemmeside. Her ser man en stor, lækker og snasket burger, som helt klart falder i din smag, hvis du er vild med ost og bacon i din burger.

Studiekammeraterne og dig kan med fordel tage et smut ned forbi Fontænen, hvis I befinder jer i Aalborg, og trænger til en god omgang grillmad i centralt beliggende i Aalborg til en god pris.
Adresse

Prinsensgade 42
Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 16 17 02


Åbningstider

Alle dage: 11.30 - 21.00


Website

Fontænen's website