Flintstone Pub

Flintstone Pub


Kom ind og få nogle gode minder på Flintstone Pub. Her kan du mødes med vennerne og få gang i hjernecellerne til Pubquiz så længe du kan holde styr på tankerne.

Når der er fodbold i fjerneren kan du se det på storskærm her i pubben og råbe Yabadabadoo!!! sammen med de andre bargæster, når der scores. Der vises både landskampe, Premier League og Superligakampe. Måske har du også selv en mulighed for at score. Man ved aldrig hvad aftenen bringer, hvis man ikke kommer forbi. Så kig ned og tag dine venner med!

To gange om måneden er der live musik. Det er ofte lokale bands der spiller op og for det meste er det blues, rock og popmusik der bliver spillet.

Den første og sidste tirsdag i måneden kan du få trænet hjernemusklerne når der afholdes Pubquiz. Er dit hold det bedste, kan I vinde flotte præmier.

Der er gratis entré til livemusikarrangementerne.

Flintstone Pub har et stort udvalg af øl og whisky, samt rigtigt gode priser og betjeningen er altid venlig og imødekommende.

Stemningen er altid i top på Flintstone Pub, hvor baren er leveringsdygtig i øl på fad, udenlandske specialøl og alverdens spiritus og god whisky - se et udvalg her:

Fadøl - Tuborg Grøn, Tuborg Classic, Guiness, Kilkenny og Caffreys
Flaskeøl - Tuborg, Carlsberg, Ceres, Corona, Budweiser, Castlemain, NBA, Miller, Urquell og Strongbow Cider
Whisky - Talisker, Oban, Lagavulin, Dalwhinnie, Bushmills, Glen Kinchie, Chivas Regal, Jameson, Jim Beam, Famous Grouse, Jack Daniels, Four Roses, Glenfiddich, Markers Mark, Ballentines, Tullamore, Craggranmore og Glen Monson
Drinks - Kung Fu, Flintstone drink, Pina colada, Irish Coffée, Champagnebrus, Dumle og Kermit

Arrangementer

Flintstone Pub er et godt sted at mødes til hygge og socialt samvær, da Flintstone Pub viser sport på storskærm og arrangerer live-musik - pubben viser bl.a. boksning, landskampe og SAS-liga kampe mv. Både den første og de sidste fredag i hver måned er der live-musik på Flintstone Pub - musikken er hovedsagelig blues, rock og pop men musikernes sortiment ligger spredt over alle disse genrer. Vil du holde dig opdateret med arrangementer på Flintstone Pub, så kig forbi deres Facebook profil:

Besøg Flintstone Pub på Facebook

Studenterrabatter

Fadøl til 25 kr. indtil kl. 19.00!
Herefter koster det 34 kr., men har du studiekort med, så koster det 25 kr. hele aftenen.


 Adresse

Rosenkrantzgade 20
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 43 44
E-mail: info@flintstonepub.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: 13:00 - 01:00
Torsdag: 13:00 - 02:00
Fredag - lørdag: 13:00 - 03:0
Søn- og helligdage: 16:00 - 01:00


Website

Flintstone Pub