Fitness World - Aalborg


Fitness World er en landsdækkende fitnesskæde med mange træningsfaciliteter i deres mange centre rundt omkring i landet og er Danmarks største fitnesscenter. Deres centre er placeret over hele landet, og derfor er det som studerende er det særligt fordelagtigt at være medlem af Fitness World, hvis du ønsker et sted at træne, idet deres centre er placeret i de forskellige studiebyer. I de større byer er der sjældent særligt langt til det nærmeste center, hvilket helt klart er en fordel. Fitness World i Aalborg finder du også beliggende på en lang række forskellige placeringer, så uanset hvor du bor i byen, behøver du ikke køre langt, før du finder dit nærmeste Fitness World center.

Hos Fitness World er der plads til alle: de rutinerede, nybegyndere, dem der er vild med kondition, dem som styrketræner og alt ind imellem. I skrivende stund har Fitness World knapt en halv million medlemmer i Danmark og derfor er deres centre altså yderst populære. I deres mange centre finder du et stort udvalg af maskiner, hold og vægte og masser af udstyr, som gør, at du nemt kan skræddersy din træning ud efter dine ønsker. Hvis du er i tvivl om noget som helst, kan du altid spørge deres ansatte, som gerne vil hjælpe dig godt i gang med din træning. Derudover er det muligt at gå en personlig træner i Fitness World, hvis du ønsker en god start eller hvis du ønsker en forandring i din træning. Her kan du nemlig få hjælp til at nå dine personlige mål.

I Fitness World har de holdtræning for enhver aldersgruppe og enhver træningsform. Hvad end du ønsker at danse, få trænet styrke eller måske blive strukket ud i en omgang yoga, så finder du altså dette i dit lokale center. Du kan blandt andet vælge imellem hold som handler om enten body & mind, move & dance, power & performance, ready & fit, speed & sprint og sweat & burn. Der er derfor en masse hold som passer til dig. Hvis du eksempelvis er vild med træning, som fokuserer på åndedræt, smidighed og indre ro, vil hold som pilates, yoga eller bodyflow egne sig perfekt til dig. Er du derimod vild med træning fyldt af energi, koreografi og højt humør, kan latin, step, zumba, retro eller funk måske være noget for dig. Er du typen fuld af viljestyrke, udholdenhed og styrke kan boxing, power cross eller HIT helt klart anbefales til dig. Mangler du motivation, styrke og vejledning, er dette noget du får på holdene som cirkeltræning og “kom godt i gang”. Er du til træning med tempo, udholdenhed og høj intensitet, så vil de mange spinningshold nok egne sig til dig eller måske et af deres løbehold. Hvis du afslutningsvis ønsker et hold med energi, styrke og høj forbrænding, for at få det meste ud af din tid i centeret, kan du med fordel vælge deres puls styrke, stram op, bodyfit eller et andet hold, hvor du virkelig bliver testet og får sved på panden. Her er du med til at skabe Danmarks fedeste holdtræning, så kan du prøve dette hos Fitness World, som helt sikkert skaber de helt rigtige rammer for den perfekte holdtræning.

Hvis du er vild med lækre trænings produkter såsom energi drikke, proteinshakes proteinbarer eller andet lækkert, så kan du med fordel tilmelde dig “All In” i fitness world sammen med dit abonnement. Med All In kan du tage et produkt fra All In sortiment hver gang du er i fitness. Hvis du træner hver dag, kan du spare mange penge på disse produkter, idet du i skrivende stund kun giver 119 kr for dette. Det vil sige, hvis du træner 30 gange på en måned, får du derfor hele 30 produkter for blot 119 kroner. Hvis du er typen der er vild med supplementer til din træning og ofte besøger fitness centeret, kan du med fordel tilmelde dig All In og spare mange penge. Derudover føles det som en lækker belønning efter din træning, at du lige kan snuppe et lækkert produkt med hjem. Deres All In produkter består af Fitness Worlds egne produkter af mærket Functional, som har en lang række forskellige supplementer at vælge imellem. 

Vil du deltage i træning i et center, hvor hundrede tusinde medlemmer allerede er tilfredse? Her kan du træne på forskellige måder og skifte imellem dine træningsform, så du aldrig bliver træt af din træning. Hvad end du vil træne alene, sammen med studiekammeraterne eller på hold, så er der mange forskellige måder at træne på i Fitness World. Her er alle velkomne uanset niveau, og hvis du bor i en studieby er der ikke langt til det nærmeste center, uanset hvor du befinder dig. Her har du muligheden for at få kroppen du har ønsket dig, deltage i et godt fællesskab eller blot få noget motion ind i hverdagen, uanset hvad dit ambition med træningen er. Om det så er kondition, styrke eller hold der tiltaler dig, så finder du det hele her. Derfor er Fitness World altså det oplagte center til dig, som søger en alsidig træning.
Adresse

J. F. Kennedys Plads 1K
9000 Aalborg


Kontakt info

Se de eksterne sider for kontaktoplysninger.


Åbningstider

Se de eksterne sider for åbningstider.


Website

www.fitnessworld.com