Fatter Eskil

Fatter Eskil


I en af Århus ældste gader, Skolegade, ligger et af Århus’ ældste spillesteder, nemlig det traditionsrige spillested Fatter Eskil. Spillestedet har eksisteret siden 1973 og har med tiden udviklet sig til at været et af byens mest besøgte spillesteder. Stedet er meget intimt og med plads til 150 gæster, kan du komme helt tæt på musikerne, så der er altid en helt særlig stemning til koncerterne. Musik generne varierer meget og de kan være alt lige fra inden for pop, rock, blues, metal, hiphop, R'n'B, soul, funk m.m. Desuden er det både orginal- samt covermusik, der spilles, så der er noget for en hver. På Fatter Eskil har de i mellem 300-400 livekoncerter om året, så du kan stort set dagligt opleve liveoptrædener i de hyggelige lokaler. Koncerterne er primært unge upcoming bands, der får mulighed for at optræde og promovere sig selv på et af Danmarks bedste spillesteder.

Charmen ved Fatter Eskil er de hyggelige lokaler samt den tilhørende gårdhave, hvor man kan nyde lækre drinks fra baren og nyde en cigaret, hvis det er det man ønsker. Stemningen er uformel og du kan komme som du er. Alle er velkomne og du får helt sikkert en hyggelig aften i godt selskab, hvor du højst sandsynligt får nye bekendtskaber og hvor du helt sikkert får hørt en masse god musik.

Fatter Eskil er også en del af forskellige pubcrawls, hvor du kan komme ind og nyde stemningen og en øl, inden i fortsætter videre til en anden natklub. På den måde får du en forsmag på hvad der venter dig, når du vender tilbage til Fatter Eskil. Der er også den ugentlige fredagsbar, hvor du og dine kollegaer eller dine venner, kan komme og nyde en fyraftensbajer i hyggelige omgivelser. Det er også muligt at leje stedet, til festlige arrangementer, hvis der forekommer en vigtig begivenhed i dit liv. Du kan også leje Fatter Eskils scene og gøre brug af den, hvis du ønsker at optræde med noget.

Så hvis du er vild med koncerter og den fede følelse de giver, er Fatter Eskil lige stedet for dig. Stik endelig hovedet ind og nyd den gode stemning, du får helt sikkert lyst til at komme igen!   


Studenterrabatter

Ingen studierabet på entré, men du får en gratis øl eller en alm. drink, når du betaler entré og viser dit studiekort i døren. Dette gælder kun fredag og lørdag.
Adresse

Skolegade 25
8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 86 19 44 11
E-Mail: mail@fattereskil.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: Se live - programmet - 18 år
Onsdag: 20:00 - 00:00 - 18 år
Torsdag: 20:00 - 02:00 - 18 år
Fredag: 16:00 - 05:00 - 18 år
Lørdag: 20:00 - 05:00 - 18 år
Søndag: Lukket 


Website

Fatter Eskil's websiteFatter Eskil
Fatter Eskil
Fatter Eskil
Fatter Eskil