FFOOD


Friskpresset juice, sprøde sandwiches og lækre salater. Dét er, hvad du kan få hos FFOOD i Aarhus. Helt konkret ligger FFOOD på Vesterbro Torv 8, blot få minutters gåafstand fra Den Gamle By i Aarhus. FFOOD er et lækkert take-away sted, hvor du finder sundere alternativer til den klassiske nr. 4 fra din lokale pizzamand. Mad og drikke hos FFOOD er farverig, sund og fyldt med gode og nærende ingredienser. What’s not to like?

Hos FFOOD kan du få et lækkert udvalg af sandwiches, salater og juice. Alt på menukortet er lavet med udgangspunkt i friske råvarer, så du får den bedst mulige madoplevelse. Brødet til din sandwich bliver hver dag bagt af surdej. Dette sørger en af Danmarks dygtigste nemlig bagere for! Den lækre juice og kaffe bliver presset og brygget, mens du venter på din mad. For at bestille to go hos FFOOD kan du enten kigge forbi spisestedet eller ringe på 25 70 63 55. 

Følg med på FOOD’s Instagram profil. Her gemmer der sig smukke billeder af den lækre mad, der med garanti får munden til at løbe i vand.

På menukortet har FFOOD et udvalg af sandwiches, salater, juice, green juice og shakes. Udvalget er stort, og du vil derfor med stor sandsynlighed kunne finde noget på menukortet, der falder i din smag. Priserne er yderst rimelige taget kvaliteten i betragtning, så de fleste kan være med. Er du til chipotle, tun eller kalkun i din sandwich? FFOOD har lidt af det hele. Salaterne er farverige og fyldt med lækre ingredienser, som f.eks. honningristede solsikkekerner, avocado og babyspinat. Der findes mange varianter af juice - både de lidt syrlige, men også de søde! 

FFOOD er et oplagt to go sted for dig, der trænger til et afbræk fra den klassiske og nogle gange lidt mere usunde form for take away. Hos FFOOD er maden frisk og tilberedt af lækre råvarer, der giver dig en dejlig mæthedsfornemmelse. Det er et gennemført koncept for dig, der sætter pris på at kunne fylde sin krop med nærende ingredienser på de dage, hvor det går lidt stærkt, og du ikke selv lige har tiden til at stå ude i køkkenet. Hos FFOOD får du noget for pengene, og hvis du trænger til lidt inspiration ift., hvad du måske skal bestille fra FFOOD, så kan du tjekke dem ud på Facebook og Instagram. Der er ingen tvivl om, at du hos FFOOD ikke kun får et nærende måltid, men også mad, hvor der udseendemæssigt er kælet for detaljen. Her får du, hvad vi vil vurdere som Instagram-venligt mad. Sund mad, der smager godt, og som ser indbydende ud. Bedre bliver det næsten ikke.
Adresse

Vesterbro Torv 8
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 25 70 63 55
E-mail: ffood8000@gmail.com


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Søndag: 10.00 - 20.00


Website

FFOOD's website