Espresso House - Århus


Espresso House er Nordens hurtigste voksende kaffekæde og har over 220 caféer beliggende i flere lande. I Danmark finder du blandt andet Espresso House beliggende i Århus, København og i Odense. I Århus finder du både Espresso House på flere forskellige placering, blandt andet på adressen Søndergade 2 i hjertet af Århus.

Alle Espresso House’s kaffebarer har hyggelige lokaler, hvor du kan mødes med vennerne eller nyde en friskbrygget kop kaffe i ro og mag. Espresso House er generelt en café for kaffeelskere, da de fleste af produkterne på menuen hovedsageligt er kaffedrikke i forskellige afskygninger. Derudover er det som sagt også hele grundlaget for Espresso House, at man kommer der, fordi man elsker kaffe. Når det så er sagt, er det dog også muligt at nyde andre former for drikkevarer. Man kan både få te, varm kakao, iceblends og iste. Udover drikkevarer er det også muligt, at få nogle små måltider, som pastasalat eller ciabattaboller, hvis man er lidt lækkersulten. Der er også et stort udvalg af kager, bl.a. cookies, kanelsnegle, muffins. Alt dette kan man nyde til sin varme kaffe eller iskolde iceblend. Kage til kaffen er også en menneskeret, så Espresso House har helt sikkert en kage, der falder i din smag.

På menuen hos Espresso House finder du en masse forskelligt du kan vælge imellem, alt efter hvilket humør du er i, om du skal have en bid mad, noget koldt eller varmt at drikke eller måske et dejligt stykke kage. Af kolde drikke finder du eksempelvis læskende iste og lemonade, men du kan også få kolde kaffedrikke såsom Frapino og deres lækre Islatte. Af varme drikke finder du alverdens forskellige kaffedrikke, da de hos Espresso House elsker kaffe. Hvis du derimod ikke er til kaffe, skal du ikke bekymre dig: du kan blandt andet også få en varm mørk chokolade, en dejlig varm te eller en lækker chailatte. Skal du have en bid mad, enten på farten eller til at nyde i caféen, finder du også et fint udvalg af dette hos Espresso House. Dette kan eksempelvis være en lækker salat, sandwich eller en yoghurt, hvad end det er som morgenmad, frokost eller blot en snack. Deres bagværk kommer fra deres eget bageri, Espresso House Bakery i Malmø. Her er deres hovedfokus at kvaliteten er i top. Hvis du har lyst til at få noget sødt til din kaffe, kan du blandt andet prøve deres chokoladebolle eller måske en cookie.

Hos Espresso House har de noget forskelligt at byde på hvad end sæsonen er udenfor. Om sommeren kan du med fordel nyde en lækker iskaffe i solen, om efteråret kan du prøve deres populære pumpkin spice latte og op til jul kan du prøve nogle af deres forskellige julespecialiteter.

Derfor anbefaler StudenterGuiden.dk også den til studerende, der ønsker at kunne slappe af eller læse, imens de nyder en varm Cappuccino eller en dejlig kold iste. En god kaffe finder du helt sikkert hos Espresso House. Ønsker du at vide mere, så læs mere på Espresso House’s hjemmeside eller tjek deres Instagram ud.
Adresse

Søndergade 2, 8000 Aarhus


Kontakt info

E-mail: info_dk@espressohouse.com


Åbningstider

Mandag – torsdag: 07:30 - 18:00
Fredag: 07:30 - 18:30
Lørdag: 09:00 - 19:00
Søndag: 10:00 - 17:00


Website

https://dk.espressohouse.com/