Elise A.

Elise A.

Trænger du til en dejlig omgang selvforkælelse? Så er skønhedssalonen Elise A. helt sikkert noget for dig! Elise A. er placeret i Rønde, som er beliggende udenfor Aarhus. Elise A. tilbyder bl.a. professionelle og skånsomme voksbehandlinger - Hun er specialiseret i intim voks og har mange års erfaring i dette.

Der tilbydes også et bredt udvalg af bryn behandlinger, som er i særklasse. Dette omhandler både voks og farve af bryn, Brow Styling, Brow Henna samt Brow Laminering - hvilket er det nyeste indenfor bryn behandlinger og meget efterspurgte. Du kan også få lavet den populære behandling Lash Lift, som også bliver kaldt for permanent vippebuk.

Ønskes der selvforkælelse på højt plan og samtidig masser af glow til huden, skal man prøve deres Beauty Gua Sha. Beauty Gua Sha er en dybt afslappende ansigtsmassage, som giver en dejlig fornemmelse af gennemfugtet hud, færre linjer og mere glød i huden. Du har også mulighed for at købe hendes lækre produkter i salonen såvel som online på hendes webshop.


Ejeren bag salonen er Elise Anhøj, som har en lang række uddannelser indenfor skønhedsbehandlinger. Her er du er sikret en fantastisk behandling, når du besøger hendes salon. Udover føromtalte speciale i intim-voks, er Elise certificeret professionel Lash Lift Stylist & Brow Stylist, uddannet Junior Lash Stylist fra Lash Bar Academy, samt uddannet i Beauty Gua Sha Massage.

Elise kommer oprindeligt selv fra Aarhus, hvor hun har arbejdet i skønhedsbranchen i mange år. Hun er passioneret omkring hendes nøje udvalgte behandlinger og gennem de mange års erfaring, yderst kompetent på hendes område - man kan trygt glæde sig til en fornem behandling hos hende. Samtlige skønhedsbehandlinger udføres yderst professionelt, da hun besidder en høj faglig ekspertise. Hendes perfektionistiske væsen gør, at man altid vil forlade salonen med et smukt resultat. Hendes løbende uddannelser, samt mange kurser bidrager til at hun altid er opdateret på de nyeste trends indenfor personlig styling.

Ønsker du at følge med i de flotte forandringer og behandlinger, som Elise A. tilbyder? Så kan du med fordel følge med på hendes Instagram, hvor hun jævnligt deler billeder af de forskellige behandlinger. Elise afholder også ofte konkurrencer hvor man f.eks. kan vinde en behandling.

Salonen er lys og indbydende, der en hyggelig atmosfære og stemning. Et dejligt pusterum med ro til selvforkælelse. Elises fantastiske behandlinger er med til at give dig en følelse af
velvære og skønhed. Hendes Beauty Gua Sha er en 60 minutters dybt afstressende, afslappende og terapeutisk massagebehandling for både ansigt og hovedbund - ren nydelse.

På hjemmesiden findes der oplysninger omkring behandlinger, åbningstider, selve salonen og meget mere. Man kan med fordel også læse om hvad man skal være opmærksom på før, og efter behandlingerne. Således at man opnår det bedst mulige resultat.

Til stadighed har skønhedssalonen en fantastisk score på 5 ud af 5 mulige stjerner, på deres Facebook side fra deres kunder. Den gode rating indikerer, at kunderne er meget tilfredse med deres behandling i salonen. Kunderne melder især tilbage, at de modtager en omhyggelig og meget professionel behandling i skønne omgivelser. Kunderne tilkendegiver også at de uden tvivl vil anbefale Elise A. Til hver en tid.

Følg med på Elise A.s Facebook side her, så du blandt andet kan læse de
gode anmeldelser samt blive opdateret på nyheder i salonen.


Er du vild med flotte skarpe bryn, smukke volumniøse vipper, en fantastisk blød og lækker hårfri krop. Eller trænger du til ægte velvære, med en afstressende Gua Sha ansigtsmassage, så vil vi anbefale dig at besøge Elises hyggelige salon.Bestil tid/information


Adresse

Baunehøjparken 37
8410 Rønde


Kontakt info

Telefon: 53 57 87 85
Email: elise@elise-a.com


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 9.00 - 15.00
Torsdag: 10.00 - 17.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Lukket


Website

www.elise-a.dkElise A.
Elise A.
Elise A.