Elisas Sandwich


Er du til lækker, frisk mad der ikke ruinere din pengepung? Så er du kommet til det helt rette sted. På Vester Allé 6 i Århus C, finder du dette lækre lille sted, hvor du kan bestille din take-away, når du er sulten efter lækkerier. 

Menukortet spænder bredt, således der er noget for enhver smag. Du finder lækre sandwiches, bagels, salater og meget mere. Med forskellige sammensætninger af smage, får du altid leveret friske råvarer. Således leverer Elisas Sandwich altid mad i topklasse til den hurtige sult. Stedet er god til dig, som ikke ønsker snasket take-away, men mad med samvittighed. Her mulighed for lækre kød-sandwiches, men også lækre muligheder for dig der er vegetar. Ønsker du drikkevarer til din mad, så frygt ej. Glæden stopper ikke her. Elisas sandwich leverer nemlig ikke blot friske råvarer til maden, men også til diverse våde varer. Bestil en af de lækre shakes, juices eller helt friskpresset appelsinjuice. Du vil sent fortryde. 

hjemmesiden kan du læse om, hvor meget ejerne går op i kvalitet for kunden. Stedet ønsker at prioritere kunderne højere end noget andet og vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at levere god kvalitet og hygiejne. Af denne grund, er Elisas Sandwich meget interesseret i at høre kundernes mening om oplevelsen hos dem. På den måde kan de forbedre sig og vil derfor tage ethvert ord til sig. 

Ses der på anmeldelser af stedet, så lykkedes det ganske godt for Elisas Sandwich, hvor kunderne beskriver stedet som godt og personalet venligt.  Det er også et sted, hvor alle kan være med. Priserne er billige og stedet er uformelt. Du kan blande din egen salater og tage med hjem, eller du kan bestille din mad online og få leveret din take-away. Med andre ord er Elisas Sandwich det perfekte sted, at få sin middagsmad i frokostpausen, eller under en shopping tur. Dette er muligt, da Elisas Sandwich ligger så centralt i Århus, som det gør. 

Stedet ligger tæt ved Århus Å og er derfor en central del af Århus bymidte, hvor du kan besøge Aros Aarhus, Aarhus Domkirke, Tivoli Friheden, Kvindemuseet i Danmark og meget mere. Trods, at Århus er Danmarks andenstørste by, så er det stadig muligt at nyde din mad fra Elisas Sandwich i grønne områder, som f.eks. ligger ved Botanisk have lige ved den Gamle by. Er det din første gang i byen, så er der god grund til at hente din mad ved Elisas Sandwich og medbringe det på en byvandring. 

Hvis du er fanget af stedet og gerne vil følge med, så kan du besøge stedets Facebookside, hvor der ofte lægges opslag op, hvor der gøres opmærksom på forskellige rabatter og tilbud. Det er næsten ikke til at kunne stå imod, når priserne i forvejen er til at komme i nærheden af. Besøg derfor Elisas Sandwich og få lækker, frisk og tiltalende take-away når du er sulten. 
Adresse

Vester Allé 6
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 86 13 20 30


Åbningstider

Mandag: 10.00 - 16.00 
Tirsdag:  10.00 - 16.00 
Onsdag: 10.00 - 16.00 
Torsdag: 10.00 - 22.00 
Fredag: 10.00 - 22.00 
Lørdag: 11.00 - 22.00
Søndag: 11.00 - 16.00 


Website

https://elisas-sandwich.dk/